Догвіль / Доґвіль
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
9 736
2
+1515

Опис Догвіль / Доґвіль

Можливо, головний шедевр видатного датського режисера-провокатора в XXI столітті - тригодинний епічний полутеатральний експеримент.

Події розгортаються у 1930-і роки, у  США. На невеликій сцені створений місто з промовистою назвою Догвілль. Сюди, ховаючись від гангстерів, приїжджає героїня, яка просить у місцевих допомоги - ті ніби як готові сховати дівчину, але просять натомість про регулярні послуги. Допомога по господарству і догляд за дітьми швидко змінюються зґвалтуваннями та справжніми кайданами під лицемірні промови про моральне занепадництво дівчини. Градус божевілля розпалюється, але міська рабиня терпляче чекає моменту, коли вона спитає з кожного негідника...

Фільм «Доґвіль» або ж «Догвіль» (2003) буде цікаво дивитись українською у сім  шанувальникам якісного арт-хаосу.

Дивитися Догвіль / Доґвіль онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Gabb Price
    #1 Gabb Price Рутульці 9 грудня 2021 12:46
    чому зовсім немає коментів, молодше покоління зовсім не цікавиться гострою критикою соціуму у протиставленні до індивідууму, чи просто взагалі нічим важчим за марвел, репчик та конопельку не цікавиться, а, може, просто і є тією самою продавленою обивательскою більшістю соціуму?
    +4
    1. Гість Дмитро
      #0 Гість Дмитро Рутульці 25 червня 2023 16:27
      Тому що молоде покоління використовує Letterboxd, а обговорення кінематографу на сумнівних піратських сайтах є сумнівною ідеєю)
      0
Авторизація