Майстер
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
7 060
2
+68

Опис Майстер

Сильна історична драма Пола Томаса Андерсона в центрі якої – режисерський аналіз людської породи, фундаментальні думки про зіткнення людини і вищих сфер.


За сюжетом, комісований моряк ВМС США Фредді влаштовується працювати фотографом, страждає від неробства, багато п'є і, в кінці кінців, зустрічає на своєму шляху справжнього гуру - письменника Ланкастера Додда. Той закохується в екстремальні коктейлі Фредді та  посвячує його в подробиці свого новітнього вчення про Причини та наслідки. Поступово моряк входить в велике сімейство філософа...

Фільм «Майстер» (2012) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам історичних драм.

Дивитися Майстер онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Kozak.photo
    #1 Kozak.photo Троянці 23 серпня 2021 12:40
    Досить монотонний фільм. Класична драма з елементами арт-хауса. Склад та гра акторів непогана, але в загальному сюжет мені видався нудним.

    Ще цікавий той факт, що в трейлері який присутній тут на сайті показано на 6 сцен більше ніж є у самому фільмі, що трохи дивно.

    Можливо є режисерська, а не скорочена версія фільму.
    0
    1. coosimo
      #0 coosimo Троянці 10 травня 2022 18:42
      The trailers for the film were edited by Paul Thomas Anderson himself without any permission from the studio. The trailers were notable for consisting mostly of footage not featured in the final cut of the film.
      0
Авторизація