Фрі-соло
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
8 860
2
+1315

Опис Фрі-соло

Приголомшливо красивий пригодницько-документальний фільм про Алекса Хоннольде – першого скелелаза, якому вдалося підкорити Каліфорнійську гору Ель-Капітан без страховки.


Сюжет розповідає про особистість неординарного спортсмена, розкриваючи історію його життя, причини захоплення екстремальним альпінізмом та шлях до вершини. 

Алекс - втілення спокійно і безтурботності. Його немов магнітом тягне залізти на гору, таку ж неприступну і сильну як він сам. Здається, що єдиним способом для Алекса отримати емоцію стало подолання незбагненних перешкод...

Фільм «Фрі-соло» (2018)  буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам екстремальних видів спорту.

Дивитися Фрі-соло онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ivan Evelix
    #2 Ivan Evelix Рутульці 13 січня 2024 22:03
    Переглянув 'Фрі Соло' на одному подиху, і просто триндець в якому шоці. Довгий час хотів його глянути, але все відкладав. Проте, як тільки почав дивитися, то був до глибини душі захоплений цією людиною та її метою. Фільм розповідає не тільки про альпінізм, а й про особисті стосунки та обставини, але мене найбільше вразила людська жага до досягнення чогось шаленого, майже неможливого, і навіть небезпечного. Це картина, з якої можна винести багато уроків для себе і взяти за взірець таку сміливість та рішучість. Курва, це просто круто. А усвідомлення того, що це реальність, робить це ще яскравішим.
    0
  2. Андрій Костін
    #1 Андрій Костін Троянці 27 червня 2021 14:10
    Цікавий фільм у будь якому разі, хоча звісно далеко не для всіх.
    +1
Авторизація