Тривожний виклик
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
28 724
2
+3842

Опис Тривожний виклик

Напружений та динамічний трилер про оператора служби порятунку, яка намагається витягнути з біди дівчину, викрадену маніяком.

Джордан Тернер - оператор служби 911. Півроку тому помилка Джордан привела до трагедії. Зломлену Джордан переводять з операторів в наставники для новобранців. Під час одного із занять на гарячу лінію телефонує дівчина, яку викрав маніяк. Джордан вважає своїм обов'язком врятувати невинну жертву будь-що. Розслідування, яке поліція веде паралельно, свідчить про те, що маніяк який викрав дівчину, минулого разу вбив жертву яка теж телефонувала Тернер...

Фільм «Виклик» або ж «Тривожний виклик» (2013) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам гостросюжетних трилерів.

Дивитися Тривожний виклик онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. mEgan
    #2 mEgan Троянці 29 грудня 2023 20:14
    Прекрасно знятий захоплюючий трилер. Уже передивлялась декілька разів і ні на каплі не набрид. Особисто мене тримає в напрузі від початку до кінця. Щиро рекомендую глянути якщо досі не бачили.
    0
  2. OmegaUKR
    #1 OmegaUKR Троянці 5 січня 2021 17:10
    Фільм крутий. До останнього подиху тримає в напрузі. Є ще одна цікава кінострічка про роботу поліцейського в Данії. Фільм має назву: "Винний". Ось там як раз робота диспетчера служби порятунку відкривається у повній мірі.
    +6
Авторизація