Клаустрофоби: Новий рівень
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.4
13 184
4
+624

Опис Клаустрофоби: Новий рівень

Симпатичний жахастик з елементами психологічного трилеру про Інтернет-блогера, який в гонитві за популярністю потрапляє у низку по-справжньому страшних та смертельно небезпечних випробувань. 


За сюжетом, популярна американська блогерка на ім’я Ерін, в мережі Інтернет прославилася завдяки участі у найбільш видовищних і небезпечних випробуваннях, що проходять у різних куточках планети. На десятиріччя свого відео-блогу вона неодмінно хоче влаштувати щось особливе і погоджується разом з друзями відправитись до Москви. Наївні американці не підозрювали, що столиця Росії то справжнє пекло...

Фільм «Клаустрофоби: Новий рівень» (2020) може зацікавити усіх шанувальників драйвових молодіжних жахастиків.

Дивитися Клаустрофоби: Новий рівень онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. WadePool69
    #2 WadePool69 Троянці 16 квітня 2023 15:31
    Спочатку вважав що це з франшизи Клаустрофобії але воно ніяк не пов'язано, хоча актриса тут є що і в оригіналі. Сюжет дуже слабкий, кінець не дивує а лише розчаровує, нічого цікавого. На один раз і то якщо грати в гру "пий коли персонаж робить щось тупе"
    0
  2. Ольга
    #1 Ольга Троянці 22 листопада 2020 21:02
    На мою думку, фільм взагалі не вартий перегляду. Погана гра, поганий сюжет. Не змогла додивитися до кінця. Краще витратити свій час на щось більш якісне.
    0
    1. Precil-Kurok
      #0 Precil-Kurok Троянці 28 листопада 2020 16:04
      Чому? А на мою думку фільм класний!!! Просто він мені нагадує прислів'я, що Бог дає, то все на краще!!! Просто у деякі речі не потрібно вірити конкретикою, а сприймати як воно є!!!
      0
    2. Kate
      #-1 Kate Рутульці 4 грудня 2020 19:35
      привіт) ось ти не додивилась до кінця, і не знаєш саме про що він, як саме закінчився. Раджу додивитись справді, кінець тебе здивує. І всім рекомендую подивитись його, він вартий уваги. Цей фільм не з тих, де просто кров, катування і тд, цей фільм має свій сюжет.
      +2
Авторизація