Білий полон
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
35 610
3
+2731

Опис Білий полон

Життєствердна пригодницька драма для усієї родини, заснована на реальних подіях, про виживання вісімки їздових собак, залишених на Алясці після невдалої експедиції.

Події розгортаються на дослідницькій науковій станції десь на безкрайніх просторах Антарктики. Наукова експедиція, до складу якої входять Джеррі Шепард, його кращий друг Купер і геолог, відправляється на пошуки метеорита. Однак  несподівано змінюються погодні умови і через сильний буревій дослідники змушені покинути собачі упряжки і повернутися назад. І тепер вісім собак повинні протягом шести місяців боротися за виживання в крижаній пустелі і чекати на порятунок... 

Фільм «Білий полон» (2006) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам пригодницьких драм.

Дивитися Білий полон онлайн українською в HD
Open Matte
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. bobmaslyk 7952
    #3 bobmaslyk 7952 Рутульці 18 вересня 2022 00:01
    Обожнюю це кіно, дуже захоплюючий сюжет, не дивлячись на те що я його вжебагато разів переглядав все одно кожного разу цікаво знову і знову дивитись його. Сюжет не сподівано розвивається і команда експедиторів попадає в полон через бурю, та завдяки їздовим собакам, експедиторам вдається врятуватись. Більше захоплення викликає те що це кіно знято на реальних подіях, ці їздові собаки справжні герої щоб їхня пам’ять завжди жила треба смінтіть NFT от IguVerse, завдяки цьому їх подвиг буде жити в нових технологіях
    +3
  2. bobmaslyk 7952
    #2 bobmaslyk 7952 Рутульці 17 вересня 2022 23:56
    Обожнюю це кіно, дуже захоплюючий сюжет, не дивлячись на те що я його все багато разів переглядав все одно кожного разу цікаво знову і знову дивитись його. Сюжет не сподівано розвивається і команда експедиторів попадає в полон через бурю, та завдяки їздовим собака героям вдається врятуватись. Більше захоплення викликає те що це кіно знято на реальних подіях, ці їздові собаки справжні герої щоб їхня пам’ять завжди жила треба смінтіть NFT от IguVerse.
    +1
  3. Елізабет
    #1 Елізабет Троянці 19 квітня 2021 21:54
    Фільм безумовно вартий перегляду, неймовірна історія про собак залишених на призволяще в білому полотні Арктики, прив'язані на металевий ланцюг... Найбільше вражає, що знято цей фільм на основі реальної історії!
    Дивитись всім!
    +3
Авторизація