Маленький принц
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.7
13 106
3
+2733

Опис Маленький принц

Чудова та життєствердна екранізація, а місцями і продовження прославленої казки Антуана де Сент-Екзюпері про пригоди маленького  принца у незрозумілому та безтолковому світі людей.

Події розгортається в сучасному Парижі. За сюжетом, доки мама пропадає на роботі, маленька дівчинка повинна жертвувати своїми літніми канікулами, щоб якомога краще підготуватися до вступних іспитів в престижну школу. Замість цього вона знайомиться з ексцентричним сусідом, старим дідом-авіатором, який вже приблизно півстоліття лагодить літак, що стоїть у нього в саду і розповідає дівчинці історію про свого стародавнього товариша, який прилетів на Землю з астероїда Б-612, Маленького принца. Але  маленька ще не знає, що їм судилося зустрітись з цим дивним юнаком...

Мультфільм «Маленький принц» (2015) буде  цікаво дивитись українською наживо як дітям, так і дорослим.

Дивитися Маленький принц онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. eneyida33
    #3 eneyida33 Троянці 3 вересня 2023 16:03
    Прекрасний і душевний твір!
    Рекомендую для усіх часів і народів!!!
    0
  2. Максименко Каріна
    #2 Максименко Каріна Рутульці 4 травня 2022 10:14
    Мені зараз 14 років і я як ніколи розумію,як це складно бути на межі дорослого життя. Тому я рекомендую передивитися це мультфільм і дітям і дорослим!!!
    +6
  3. Гість Ірина
    #1 Гість Ірина Рутульці 9 жовтня 2021 21:43
    Дуже цікавий і хороший мультфільм для всієї сім"ї. Навіть дорослі вкінці пустили сльозу...Щиро рекомендую до перегляду!!!
    +2
Авторизація