Проповідник з кулеметом / Проповідник з автоматом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
7 094
1
+1014

Опис Проповідник з кулеметом / Проповідник з автоматом

Нехитра суміш пригодницької драми та бойовика, знята за  мотивами біографії Сема Чілдерса, колишнього члена банди байкерів, який присвятив своє життя порятунку дітей в зоні військового конфлікту в Судані. 

Отже, Сем в молоді годи мав чимало проблем із законом, але після виходу з в'язниці, дослухавшись до порад дружини Лінн, почав відвідувати церкву. Релігія змінила колишнього бандита: він став зразковим прихожанином, заснував будівельну компанію і сам збудував храм для бідняків. Ще більше життя Сема змінюється після місіонерської поїздки до Уганди і Судану. Співчуваючи африканським дітям, він вирішує заснувати притулок, в якому ті відчували б себе в безпеці від бойовиків та розбійників, що набирають собі солдатів і сексуальних рабинь навіть серед малолітніх. Своїх підопічних, якщо буде потрібно, Сем готовий захищати зі зброєю в руках...

Фільм «Проповідник з кулеметом» або ж «Проповідник з автоматом» (2011) буде цікаво дивитись українською онлайн  усім шанувальникам драматичних бойовиків.

Дивитися Проповідник з кулеметом / Проповідник з автоматом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Dowbo
    #1 Dowbo Троянці 11 жовтня 2022 16:42
    Офігенний фільм! Дуже актуальний саме сьогодні, коли постає питання боротьби зі злом. Чи може християнин узяти до рук зброю, щоби стати на захист добра? Герой Батлера - а він не вигадка, фільм основано на реальних подіях - хоч і має безліч сумнівів, але зрештою відповідає: так, може і навіть повинен.
    +1
Авторизація