Поліцейська академія 5: Операція Маямі-Біч
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.6
27 064
2
+1721

Опис Поліцейська академія 5: Операція Маямі-Біч

П’ята частина олдскульної поліцейської комедії про будні викладачів та кадетів поліцейської академії, а також про їх шалену подорож до Маямі. 

Минуло кілька років з моменту найгучнішого випуску за всю історію Поліцейської академії Нью-Йорка. За цей час вихованці полковника Лассарда змогли довести суспільству, що вони здатні подбати про порядок на вулицях. Тепер команду поліцейської академії з Нью-Йорку відправляють до Маямі, де вони мають обмінятись досвідом із поліцейськими з інших міст. Але навіть в курортному місті бувають злочини, і випускникам Лассарда дуже скоро доведеться продемонструвати  свої найкращі якості...

Фільм «Поліцейська академія 5: Операція Маямі-Біч» (1988) буде цікаво  дивитись українською онлайн усім шанувальникам олдскульних комедій.

Дивитися Поліцейська академія 5: Операція Маямі-Біч онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. alexinspirations
    #1 alexinspirations Троянці 12 грудня 2022 18:22
    Тут нічого не працює
    0
    1. Гість Ілля
      #0 Гість Ілля Рутульці 27 березня 2023 08:24
      Не знаю що у тебе там не працює, можливо у тебе телефон не тягне такий сайт ну або інтернет слабий, лічно у мене все працює дуже добре, і я обожнюю цей сайт бо тут найкращі переводчики української мови, і кстаті дуже дякую за фільм подивився з радістю;-)))
      0
Авторизація