Мандрівна Земля
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
19 651
7
+731

Опис Мандрівна Земля

Цілком пристойний науково-фантастичний екшн від китайських футурологів про апокаліптичну катастрофу та пошуки нового дому для землян.

За сюжетом, Сонячна система готується зануритись у вічний холод та темряву, адже Сонце поступово згасає. Найкращі вчені Землі у співпраці розробили масштабний план порятунку під назвою «Мандрівна Земля», зміст якої полягає в розробці гігантських двигунів, які розміщуються у різних точках планети та мають перетворити її на гігантський зореліт. Відправившись у подорож, через сімнадцять років мандрів, людство досягло майже межі Сонячної системи, де зіштовхнулося із новим, катастрофічним випробуванням...

Фільм «Мандрівна Земля» (2019) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам фантастики.

Дивитися Мандрівна Земля онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Микола
    #6 Гість Микола Рутульці 9 жовтня 2021 17:17
    Кому дорога психіка, не дивіться цей треш
    +1
  2. yunker
    #5 yunker Троянці 24 липня 2021 21:13
    Одні істерики та крики! Чи я один не розумію тонкощів загадкової китайської душі?..
    +1
  3. wert-71
    #4 wert-71 Троянці 30 квітня 2021 23:21
    якісний фільм, без усіляких літаючих монахів
    -1
  4. Станіслав
    #3 Станіслав Рутульці 19 березня 2021 20:25
    Олексію,в нас немає комунізму,ми усі свідомі і патріоти,але насправді заздримо, обманюємо і ненавидимо один одного.А як інакше ми ж демократи-гуманісти і йдемо у Європу,на справді у порівнянні з китаєм ми у глибокій дупі!)),як що показане у фільмі або подібне станеться на землі насправді,повірте нас туди не візьмуть навіть жеребкуванням,бо ми не потрібні нікому і навіть самі собі... А так хфільм Бімба! Рекомендую!
    -5
  5. Олексій
    #2 Олексій Рутульці 11 грудня 2020 03:10
    Гарні спецефекти, але китайський погляд на режисуру псує всі враження: надмірне кривляння, невиправданий трагізм і комуністична пропаганда вже за 20 хв перегляду втомлюють! Втім, такий театр - типовий для всіх китайських фільмів, хіба що - не Тайваню: тут все прозаїчніше! Науково-технічний аспект - це взагалі перебільшення й ідіотизм: як можна зупинити обертаня планети, не втративши при цьому магнітного поля, атмосфери й води? Я мовчу про підпалений Юпітер, гравітація котрого узагалі б Землю перетворила на космічний океан лави, зважаючи на геологію планети! Але, якщо вам байдуже до цього - то кіно цілком підхоже для перегляду!
    +6
    1. artVeider
      #1 artVeider Троянці 29 серпня 2023 20:06
      просто фільм - калька зі старої радянської фантастики. Надцять років тому читав дуже схожу сюжетом оповідь. Там комунізм на всій планеті, і все в загальних рисах схоже на цей "фільм". В оповіді пам'ятаю увага приділялася великій кількості нещасних випадків при будівництві цих двигунів. І, типу, відношення було "шо поробіш, таке життя". В цьому ж "кіно" бісить наявність москаля, але хто ж інший буде в друзях у китайців? Принаймні його зобразили любителем призвиздіти і хряпнути водочкі.
      0
  6. Oleksii M
    #0 Oleksii M Рутульці 10 грудня 2020 18:45
    Дуже непогано знятий фільм. Недарма він другий по кількості касових зборів у Китаї. Письменник, який напасав цю повість, Лю Цисінь, вважається дуже талановитим і пише не просто фантастику, а наукову фантастику. Написані твори набагато глибші ніж їх екранізація. У фільмах сюжет дуже спрощують.
    +1
Авторизація