Сутінкові мисливці
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
47 929
2
+5361

Опис Сутінкові мисливці

Симпатичний молодіжний пригодницько-містичний екшн про мисливців на демонів, які кілька сотень років рятують людство від сил темряви. 

За сюжетом, скромна та непримітна дівчина на ім’я Клері Фрей несподівано дізнається, що Землю населяють не лише тварини, рослини та гриби, а ще й зловісні демони. Більш того, сама Клері - нащадок сутінкових мисливців, невідомого науці виду гуманоїдів, які лише наполовину є людьми, а на половину ангелами, головна місія яких - полювання на демонів. Тепер дівчині належить познайомитися зі світом демонів, вампірів, магів і перевертнів, провідником в який став її кращий друг Саймон...

Серіал «Сутінкові мисливці» (2016) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам пригодницьких екшнів.

Дивитися Сутінкові мисливці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ґудзик на сорочці Клері
    #2 ґудзик на сорочці Клері Рутульці 10 лютого 2023 13:14
    Один із найулюбленіших серіалів. Перший сезон може здатися не таким гарним за якістю, графіка і крінжові репліки, все таке, але з кожним сезоном, навіть з кожною серією цей серіал становився все краще і краще. Тому ви точно не пошкодуєте, якщо подивитесь його повністю.
    Атмосфера сутінкових мисливців дійсно особлива і те, як розкрили всіх персонажей та історію, яку створила Касандра Клер дійсно вражає.
    Дуже хотілося б побачити повністю цей серіал в українському перекладі, але і перший сезон - то справжній подарунок) дякую Лариса Север'янова!
    +3
  2. ааа
    #1 ааа Троянці 29 листопада 2022 19:23
    буде продовження????
    +4
Авторизація