Поневолені
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
13 028
5
+1135

Опис Поневолені

Захоплюючий науково-фантастичний трилер про похмуре майбутнє, в якому агенти таємної служби використовують мозкові імпланти, аби контролювати тіла інших людей і з їх допомогою виконувати замовлення на вбивства.

Головна героїня – дівчина на ім’я Тася Вос працює в агентстві, яке займається вбивствами на замовлення. Для виконання завдань, агенти використовують технологічне ноу-хау: людині, яка нічого не підозрює, але має доступ до майбутньої жертви і будь-який мотив, імплантується мікрочіп, після чого співробітник агентства тимчасово як би заволодіває його свідомістю. Людина здійснює вбивство і прилюдно накладає на себе руки, у той час як агент, весь цей час лежить з датчиками в офісі, відключається, і кінці в воду. Але навіть такі бездоганні злочини не можуть тривати  вічно...

Фільм «Поневолені» (2020) зацікавить усіх шанувальників атмосферної фантастики та кіберпанку.

Дивитися Поневолені онлайн українською в HD
Uncut Version
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Nevidomiy
    #5 Nevidomiy Рутульці 28 травня 2021 22:42
    Просто нудота, Написано в описі що це фантастичний фільм, а це філосовська тягамотина, з поганою грою акторів. Та і самі актори підібрані не дуже... Немає нічого ні захоплюючого ні наукового, просто тупувато вигаданий сюжет без драйву і екшену (як на фантастичний фільм), адже могли написати жанр просто Драма... Оцінка 3/10. Не дивіться, не тратьте час... Він не вартий того. Плюс повно всякого лайна нелолуго вставлено сюди.
    0
  2. Haarhus
    #4 Haarhus Рутульці 31 березня 2021 13:38
    Нудний філософський жах про втомлену вбивцю. Вона не хоче покінчити з власним життям, хоча нічого власного в неї немає. Вона любить кров і послуговується тим, від чого її більше. Їй важко вдавати з себе матір, бо це байдуже їй життя, та й звикла вона до іншого.
    Вишенька на торті – агресивне вбивство дитини як норма. Браво...
    +2
  3. Назар
    #3 Назар Рутульці 26 березня 2021 17:00
    Шикарний сай-фай хоррор! 9/10
    -1
  4. Vavilon
    #2 Vavilon Рутульці 16 січня 2021 00:41
    Що це за хрінь!!!! Люди, не дивіться цього!!!!
    0
  5. www
    #1 www Рутульці 5 січня 2021 18:01
    повно крові... нащо я це дивився?!
    +2
Авторизація