Час розплати / Час відплати
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
9 653
0
+2931

Опис Час розплати / Час відплати

Відмінна суміш фантастичного трилеру та бойовика від неперевершеного Джона Ву, знятого за мотивами оповідання Філіпа К. Діка. 

Головний герой - геніальний учений Майкл Дженнінгс, що працює на потужну високотехнологічну корпорацію. Після завершення проекту його пам'ять стирається, щоб секрети компанії не потрапили до конкурентів. За свою останню роботу, яка зайняла більше п'яти років, Дженнінгс розраховує отримати величезну суму - 4 мільярди доларів. Але прийшовши до тями, він отримує замість чека на потрібну суму лише конверт, в якому містяться незрозумілі дані, відповідно до яких він сам погодився позбутися грошей. Не маючи можливості захистити свої стерті спогади, Майкл раптом розуміє, що в конверті знаходиться ключ до всього його минулого. За допомогою Рейчел, жінки, яку він любив останні три роки, він повинен терміново скласти головоломку, поки його не наздогнали колишні роботодавці...

Фільм «Час розплати» або ж «Час відплати» (2003) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам фантастичних екшнів.

Дивитися Час розплати / Час відплати онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація