Обітниця
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
15 537
1
+2832

Опис Обітниця

Масштабна та шокуюча військово-історична драма присвячена темі геноциду вірмен в Османській імперії на початку ХХ століття. 

За сюжетом, напередодні Першої світової війни вірменський аптекар Мікаел приїжджає до Константинополю навчатися в медичному університеті. Сплачує за навчання Мікаел грошима, які отримав як придане, коли пообіцяв одружитися на дівчині з рідного села. У столиці Османської імперії молода людина знайомиться з одноплемінницею Аною і закохується в неї, хоча у неї вже є чоловік - американський кореспондент Кріс. Коли розпалюється війна, турецькі націоналісти оголошують християн-вірмен зрадниками, та посібниками російського царя. Усіх вірмен починають переслідувати. Мікаел потрапляє в концтабір, а потім тікає до рідного села, де живе таємно, побоюючись нового арешту і страти. Тим часом Кріс розповідає в західних газетах про винищення вірмен і ризикує життям, оскільки турецька влада навідріз заперечують свої злочини...

Фільм «Обітниця» (2016) можна дивитись українською онлайн усім шанувальникам історичних драм.

Дивитися Обітниця онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Богдан
    #1 Гість Богдан Рутульці 27 жовтня 2021 02:28
    Надзвичайно важкий (з точки зору емоцій) для перегляду фільм про трагічну долю вірменського народу в часи першої світової війни.
    +5
Авторизація