Вони були солдатами: Порожнеча
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.3
13 137
2
+1826

Опис Вони були солдатами: Порожнеча

Доволі цікава військово-історична драма з елементами бойовика про військовий підрозділ, що потрапив у смертельну засідку. 

Події розгортаються в квітні 1945 року. Радянські війська вже почали штурмувати Берлін. Прагнучі як найшвидше дістатись столиці Німеччини війська США під командуванням Ейзенхауера здійснюють стрімкий марш в сотні миль, залишаючи позаду себе розрізнені групи противника. В наслідку утворюється значна територія, названа «порожнечею» - ніким не контрольована, з безліччю німецьких засідок і диверсантів. Саме в таку засідку потрапляє автоколона солдат, а потім і танків армії США. Затиснуті з усіх боків добре озброєної групою нацистів вони вирішують прийняти бій без надії на допомогу...

Фільм «Вони були солдатами: Порожнеча» (2014) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам військових драм.

Дивитися Вони були солдатами: Порожнеча онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Роман
    #2 Гість Роман Рутульці 29 вересня 2022 08:00
    Фільми середньої якості. У кожному із трьох розповідають про долю одного підрозділу на протязі всього фільму. Фільми не пов'язані між собою, тому хронологія перегляду не має значення.
    0
  2. Doslis
    #1 Doslis Троянці 9 листопада 2021 20:22
    Єдина гарна річ в цьому фільмі - це техніка.
    0
Авторизація