Безмежна ніч
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
6 552
3
+115

Опис Безмежна ніч

Стильний та дуже симпатичний науково-фантастичний трилер з елементами історичної драми про можливий  контакт людства із позаземними цивілізаціями. 

Події розгортаються у 1950-х роках у невеликому провінційному містечку. Юна телефоністка Фей та її приятель Еверетт, який працює на радіо, разом йдуть по темному порожньому місту, щоб заступити на нічні чергування. Фей із захватом переказує статті з наукових журналів, в яких пишуть про технології майбутнього. Абсолютно звичайний для молодих людей вечір раптом обертається чимось дивним. Фей чує в динаміці незрозумілий шум, записує його і відправляє Еверетту. Щоб розібратися в природі звуку, друзі вирішують пустити його в радіоефір. На їхнє здивування, знаходяться люди, які чули цей шум раніше. І нічим хорошим для них його поява не закінчується...

Фільм «Безмежна ніч» (2019) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам наукової фантастики.

Дивитися Безмежна ніч онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Dowbo
    #2 Dowbo Троянці 13 жовтня 2023 12:31
    Що це за лайно? Двадцять хвилин поспіль якийсь словесний пронос ні про що.
    0
  2. Gogona75
    #1 Gogona75 Троянці 28 березня 2023 16:27
    Невже це фільм 2019 року? Мабуть це- шкільна аматорська робота. Де тут наукова фантастика? Ніякого розвитку подій. Малобюджетніть. І головне- навіщо було витрачати час на переклад цього непотрібу?
    +1
    1. Precil-Kurok
      #0 Precil-Kurok Троянці 26 жовтня 2023 22:11
      А вони люблять лайно перекладати, бо коли гарний фільм перекладають, його теж ніхто не дивиться І, тільки рейтинги падають з їхніми перекладами!!!
      0
Авторизація