Позаземні світи / Чужі світи / Інопланетні світи
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
25 582
7
+3141

Опис Позаземні світи / Чужі світи / Інопланетні світи

Відмінний науково-фантастичний документальний проект в якому вчені-астрономи, фізиологи, хіміки та фізики намагаються прорахувати яким би могло бути життя на вже відкритих людством планетах.

На сьогоднішній день підтверджено 4370 екзопланет і це число постійно зростає. В нашому Всесвіті безліч зірок і у кожної з них є хоча б по одній планеті. А значить, планет дуже багато, більше ніж піщинок на Землі. Невже на них ніхто не живе? У «Чужих світах» глядачам покажуть життя на інших планетах. Точніше, як вона могла б там утворитись та пристосуватись. Як і на Землі - істоти борються за існування, стають для когось їжею, когось їдять  самі і намагаються всіма силами залишити нащадків, часто жертвуючи собою. Але найцікавіша частина в цьому проекті прихована за ширмою назви. Крім інопланетян, глядачі дізнаються  багато нового і про земне життя...

Серіал «Чужі світи» або ж «Інопланетні світи» (2020) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам наукової фантастики про далекий космос. 

Дивитися Позаземні світи / Чужі світи / Інопланетні світи онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Александр Марченко
    #5 Александр Марченко Рутульці 10 липня 2021 12:14
    Серіал розрахований на справжніх інопланетян, які звалились з Луни!
    Вам будуть пояснювати очевидні речі, 95% часу показуючи і пояснюючи як влаштовані мурахи, черепахи, комахи і типу того. 5% часу вам покажуть скудну фантазію автора нарахунок інопланетного життя, яке повністю дублює життя на Землі, тобто має вуглецеву основу, рнк, статевий механізм та інші банальні речі. Тут не ає взагалі НІЧОГО інопланетного
    0
  2. Pavlo
    #4 Pavlo Рутульці 10 липня 2021 11:19
    Вкрай цікава ідея для серіалу. Дякую за переклад.
    +1
  3. Євгеніка
    #3 Євгеніка Троянці 8 липня 2021 13:46
    Питання тільки втому, а що саме використовували творці? Можливо це була просто фантазія, а може і просто гриби.
    +2
  4. Doslis
    #2 Doslis Троянці 18 червня 2021 23:28
    Дуже цікавий підхід, розглянути еволюцію на Землі, через призму гіпотетичних іншопланетних тварин!
    0
    1. alexmarch232
      #1 alexmarch232 Рутульці 9 липня 2021 18:07
      Взагалі-то навпаки, - гіпотетичне іншопланетне життя, розглядається "через призму" еволюції на Землі. Абсолютно нелогічний підхід, адже іноплатне життя навряд чи матиме вуглицеву основу, як на Землі. Іншопланетні істоти можуть бути желейні, чи гліцинові, типу сахарні істоти. Істоти можуть взагалі не мати механізму розмноження, і бути невразливими до деградації органічної структури, тобто фактично безсмертні.
      0
      1. glormond
        #0 glormond Троянці 5 лютого 2023 23:28
        Ніхто не має фактів, що якесь інше життя, окрім вуглецевого, взагалі може існувати в принципі. Розуміючи як влаштоване вуглецеве життя, можна спрогнозувати з певною долею ймовірності як би воно розвинулось за трохи інших умов - це і покладено в основу документалки. А якби автори почали просувати тему "желейних істот", про існування яких ми не маємо жодного уявлення, то це була б 100%-на вигадка не підкріплена нічим, окрім чистої фантазії.
        +2
  5. Sova solo
    #-1 Sova solo Троянці 24 лютого 2021 08:05
    цікава, і найновіша розробка на тему, "а що там в небі?", графіка відповідно значно виграє з попередниками. раджу всім хто цікавиться тематикою позаземного життя в попнауковому спектрі.
    +2
Авторизація