Девід Боуї: Історія людини з зірок
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.3
6 146
1
+313

Опис Девід Боуї: Історія людини з зірок

Красива, життєствердна та пізнавальна біографічна драма про молоді роки всесвітньо відомого рок-музиканта, актора і композитора Девіда Боуї. 

Сюжет охоплює історію подорожі молодого  Девіда Боуї по США у 1971 році, коли той вже випустив свій супер-хіт Space Oddity, але поки що не зрозумів, як йому стати справжньою рок-зіркою. Під час творчої кризи музикант знайомиться зі своїм майбутнім продюсером Роном Оберманном, з яким йому належить відправитися в гастрольний тур Америкою. Однак зовсім скоро з'ясовується, що у Боуї немає робочої візи та не може виступати законно. Через це їм з Оберманном доводиться домовлятися про приватні концерти, де можна обзавестися корисними знайомствами і проторувати собі шлях в музичну індустрію. Саме ці поїздки надихнули співака на створення образу Зіггі Стардаста, космічного прибульця, завдяки якому Девіда Боуї знає весь світ...

Фільм «Девід Боуї: історія людини з зірок» (2020) буде цікаво  дивитись українською не лише шанувальникам творчості музиканта, але і поціновувачам якісних біографічних драм.



Дивитися Девід Боуї: Історія людини з зірок онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. П. Моторний
    #1 П. Моторний Рутульці 11 березня 2021 06:10
    Байопик про Бові без жодної його пісні в саундтреку? Нахіба? Я пас.
    0
Авторизація