Мавританець
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
41 952
12
+188212

Опис Мавританець

Двічі номінована на кінопремію «Золотий глобус» історично-судова драма про ціну несвободи - з документальним підходом і потужним акторським складом.

В центрі сюжету – історія реально існуючого чоловіка, Мохамеда Ульд Слахі, який був активним і цілком життєрадісним громадянином своєї країни, Мавританії, до трагічних подій 11 вересня 2001 року. Після здійснення теракту і знищення веж «близнюків» в Нью-Йорку його починають підозрювати в пособництві Бін Ладену, а пізніше садять до в'язниці Гуантанамо без пред'явлення будь-яких доказів. Єдиним способом донести правду до громадськості є щоденник, що фіксує кожендень ув’язнення Салахі. За пропащу справу береться правозахисниця Ненсі Холландер, яка усіма силами намагається визволити клієнта з тортур пекла...

Фільм «Мавританець» (2021) буде цікаво дивитись українською онлайн усім  шанувальникам судових драм.

Дивитися Мавританець онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 12:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. folion
    #10 folion Троянці 12 березня 2024 08:33
    Цей фільм трохи затягнутий, 2:09 для нього забагато, деякі сцени можна було скоротити, дещо зайве. Однак від перегляду важко було відірватись, фільм йде як в суху землю. Персонажі Фостер і Рахіма круті, а Камбербетча і Вудлі малувато.
    -1
  2. Хандога Даниїл Мирославович
    #9 Хандога Даниїл Мирославович Троянці 20 листопада 2022 20:30
    Чи то з сервером, чи то з плеєром біда. Плеєр не працює і замість фільму є ось такий напис
    "File not found"
    0
  3. trimhi
    #8 trimhi Троянці 29 червня 2021 13:42
    Боротьба з комуністами це звичайно хороша справа, але совіти вивели війська з Афганістану у 1988 році. У 1990 та 1992 Аль-Каїда там творила страшні речі і він був у їх складі. Контакт брата з Бен Ладеном, плюс дзвінок безпосередньо з його телефона. Я сумніваюсь що людина за якою слідкують всі спецслужби світу давав свій телефон іншим для особистих розмов. Плюс особистий контакт з пілотом-терористом. Чи не забагато співпадінь? Впевнений він потрапив у Гуантанамо абсолютно справедливо. Як би автори фільму не намагались його відбілити але все одно не вийшло. Уважний глядач все зрозумів.
    +3
  4. Влада
    #7 Влада Рутульці 2 травня 2021 07:46
    Дуже гарний фільм. Люблю такий жанр . Актори гарні . + За те , що на реальних подіях
    +2
  5. WEXford
    #6 WEXford Рутульці 28 березня 2021 18:52
    Чудовий фільм, реалістичний, хоч і злегка пом'якшений і прикрашений. "Сад Гетсиманський" в наш час, але тоді не було ні суду, ні захисту.
    +1
  6. П. Моторний
    #5 П. Моторний Рутульці 28 березня 2021 02:36
    Тут якомусь кінокритику і фахівцю зі спецслужб не вистачило геїв. Хе. У нас у звичайній мусарні з будь-ким можуть зробити будь-що, і нічого потім не доведеш. Хіба що розголос у пресі якось допоможе. За прикладами далеко ходити не треба. Що вже казати за те, що роблять з людьми в місцях, про існування яких ніхто навіть не здогадується. Без суду, слідства, навіть звинувачень. Про це фільм. Претензій до гри Камбербетча й Фостер взагалі жодних. Класний фільм. Не топ, але кіно потрібне.
    +2
  7. Іринка
    #4 Іринка Рутульці 24 березня 2021 15:05
    Шикаааррноооо
    0
  8. Марія Богайчук
    #3 Марія Богайчук Рутульці 21 березня 2021 22:58
    Дякую ENEYIDA.TV за прекрасну роботу. Фільм досить важкий за сюжетом, але добротно знятий, і не може залишати байдужим, особливо враховуючи реальність історії.
    +4
    1. Гість Марія
      #2 Гість Марія Рутульці 21 березня 2021 23:58
      А яким боком Енеїда до цієї чудової роботи? Що вони зробили окрім того , щоб взяти реліз і викласти?

      Енеїді ви можете подякувати за цей серіал https://eneyida.tv/2342-na-mezhi.html, бо вони його замовили і оплатили озвучку, можете дякувати за кінотеатральний дубляж , який вони додають до фільмів , але ж в даному релізі вказане джерело озвучення, тому почніть трішки розбиратися, як і що і чому з'являється
      -1
  9. Waldi
    #1 Waldi Рутульці 20 березня 2021 04:18
    Не розумію загального захоплення фільмом. Фостер і Камбербетч тут надто бліді - як їхні герої, так і сама їхня акторська гра, ГГ ніби і добре зіграв, але суть фільму геть дивна - я маю співчувати терористу чи брату терориста, що нібито незаконно затриманий? І всі такі - так, який бідачка. Якщо він не винний, чому тоді контакти всі стер, чого боявся? І він знав, що його брат терорист, то для чого невідомих осіб приймає на свою квартиру? Там купа чому, та й спецслужби будь-кого не беруть в обробку, просто не довели до кінця, бо обвинувач ніби моральний попався, зачепився за катування, а вже чи винен чи ні, нікого не цікавило.
    Тепер якщо без емоцій. Фільм справді посередній, бо так себе охоронці не поводять, особливо з терористами - дай п'ять, вибач бро, катування сексом і т.д. І навіть якщо тут і показана перемога справедливості, то яка ж то справедливість, якщо чувак відсидів 14 років? На мою думку, фільм звичайна замовна пропаганда, рейтинг суттєво завищений, 5 не більше, але Оскар любить "обіжених", дивно що без геїв якось обійшлося.
    -1
    1. Віталій
      #0 Віталій Рутульці 9 квітня 2021 12:54
      Алло, Дурень. Фільм історичний, не художний. Тут все зроблено як було насправді. Якщо ти не зрозумів він стер номера для того, щоб не наражати на небезпеку своїх знайомих. Про гвалтування це щира правда, багато країн використовували такий тип допиту. Бере інших у свій дім, бо йому потрібні гроші (БАГАТО хто здає квартиру у аренду). Мені здається, що ти не доганяєш про цей жанр, тут актори не повинні грати якось особливо, бо це історичний, документальний фільм. Наїзджаєш на фільм на рівному місці
      +4
  10. Юрій
    #-1 Юрій Рутульці 16 березня 2021 03:42
    Гарна стрічка, гра акторів на високому рівні, продумана сюжетна лінія. Думаю, декілька Оскарів фільм заслуговує. Рекомендую до перегляду.
    +8
Авторизація