Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
154 321
24
+183199

Опис Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі

Захоплююче, оригінальне, дотепне та драйвове пригодницьке фентезі про чоловіка, який  за свою героїчну смерть отримав другий шанс на життя у паралельному світі. 

Головний герой - 34-річний нехлюй та невдаха, що мріє нарешті відчути себе чоловіком та закохати в себе бодай  якусь дівчину. Одного дня, несподівано для самого себе він жертвує собою заради порятунку групи підлітків, які ледь не загинули під колесами вантажівки. За його рішучість, вищи сили дали чоловікові відродитися у чарівному світі, паралельній реальності сповненої різноманітними дивами. Тепер він юнак на ім’я Рудеус Грейрат, який до того ж має знання та досвід дорослого чоловіка. Нові батьки вважають хлопця обдарованим генієм, а сам  він вирішує здійснити давню  мрію та стати могутнім  воїном...

Аніме «Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі» (2021) буде цікаво  дивитись українською онлайн усім шанувальникам пригодницьких фентезі.

Дивитися Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 24:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олег
    #16 Гість Олег Рутульці 18 вересня 2023 00:42
    Тут 2 сезон це все ще 1й сезон
    +1
  2. oleksiibuts
    #15 oleksiibuts Троянці 26 липня 2023 18:06
    додайте на сайт 2 сезон(тут на сайті 2 сезон це 2 частина першого)
    +3
  3. Smake
    #14 Smake Троянці 16 липня 2023 20:22
    чекаю 1 серію 3 сезону день 7
    +5
  4. Smake
    #13 Smake Троянці 16 липня 2023 17:29
    Аніме кльове хоч всі жарти і про секс)
    +3
  5. Latias
    #12 Latias Рутульці 4 липня 2023 20:03
    Аніме неймовірне, раджу до перегляду.
    Не читайте коментарі вони оманливі.
    З першої серії буде зрозуміло чи вам
    воно сподобається. Дуже хочу щоб ви його подивились🥰
    +2
  6. Тигровий Меч
    #11 Тигровий Меч Троянці 14 лютого 2023 22:52
    Моє враження нікому не цікаве. Але якщо хтось все таки читає то. Автори (це я з усією повагою) бухали щось важке , а в 10-11 серії 2 сезону понизили градус. Але , якщо сприймати все як пацифіст, то сюжет і герої не такі й прості , і мораль дуже глибока й складна, тож не варто поливати лише брудом цей фільм. Так , герої на початку поводяться примітивно , але останні серії варті того , щоб подивитися всі попередні. Фільм дуже важкий навіть для дорослих , але ті , хто задумаються над моїми словами , зрозуміють і мораль .
    +3
  7. Dara_Vinka
    #10 Dara_Vinka Троянці 16 січня 2023 03:18
    Анімене де я гидувала, плакала, сміялася, навіть іспанский стид проявився. Жах
    Але переглядала з задоволенням
    +1
    1. Тигровий Меч
      #9 Тигровий Меч Троянці 14 лютого 2023 10:52
      Колись в мене був іспанський сором через саме аніме. Але я люблю цікаві сюжети , а більшість фільмів вже бачив. Тож почав дивитися аніме. Хоча від вступних "пєсні хоч трєсні" все ще верне.
      +1
  8. Томчик
    #8 Томчик Троянці 13 жовтня 2022 13:59
    Дуже миле, комфортне аніме з вайбами середньовіччя і магією... СКАЗАЛА БИ Я ЯКБИ! Не величезна купа фансервіса. Я думала, що зможу дивится це, незважаючи на те, що головний герой - бридотний цнотливий гидотник, як по кліше опинившийся серед купи красунь, після удару фурою. Все було б чудово в цьому аніме, якби прибрали ці непотрібні постійні домагання до всіх, а особливо до дітей. Коли почалися домагання до Ейріс, яка буквально маленька дитина, тим часом, як гг у нас мужлан за 40 я просто вимкнула. Це огидно і зовсім не смішно.
    Ще й батько головного героя теж окремий вид мудака, якого в результаті за все прощавають, навіть за найогидніші проступки, які прощавати не ок. Мені було шкода гг на моментах, коли показували його минуле, але коли він через 10хв екранного часу знову робив якісь похабства - жаль зносило вітром.
    Якщо ви шукаєте щось неважке і миле на фон, то це точно не ваш варіант. Постійні цицькі у кадрі і фансервіс роблять це аніме неймовірно проблемтичним. Щиро не розумію настільки високого рейтингу.
    +2
    1. 0lxndr
      #7 0lxndr Троянці 29 грудня 2022 17:49
      Далі того, що ви називаєте похабством, буде тільки більше. Це особливість усього твору, і навіть автор сам місцями над цим іронізує.
      Спробуйте поглянути на це, як на дорослий, а не дитячий твір. Сама краса якраз в тому, як погана людина примиряється із собою і знаходить свій шлях стати нормальною людиною, свою спокуту. І все це в контексті психологічної травмованості тих чи інших персонажів, та як вони з цим вчаться жити.
      Тут не буде позитивних персон. В кожного є камінь за спиною, саме це і додає їм об'єму. Кожен персонаж так чи інакше робить помилки і потім їх спокутує.
      Хоча якщо ви шукаєте саме чогось легкого і розвантажувального, ця історія може і не підійти. Бо вона розвантажує, але не легка. Вам тоді краще шось на кшталт "Вознесення Героя Щита". Типова і легка історія.
      А шоб взагалі по фану, то "Приди, Ірума".
      +3
      1. Томчик
        #6 Томчик Троянці 7 січня 2023 18:32
        Дякую за пораду! Перегляну обов'язково, це дуже мило, що ви дали рекомендації.
        З самого початку перегляду аніме я не сприймала його як дитяче та була певною мірою готова, що, по закону жанру, тут буде похабщина та фансервіс, але тут воно дуже часто скаче через кордон дозволеного, враховуючи, що гг не гидує чіплятися навіть до дітей. Чесно кажучи іронії сильно не уловила, хоча все аніме явно комедійне, та можливо це розкривається краще в майбутньому. Мені дуже сподобалася ідея того, що у гг є шанс спокути свої гріхи та прийти до чогось нового, але на ділі побачила щось дуже недолуге, де спочатку показують не найкраще минуле, а через мить знову теперішнє в якому чоловік не змінився (у контексті збочення) та продовжує до усього домагатися. Можливо звичайно далі він змінить ставлення до жінок, але враховуючи особливість жанру - не думаю.
        Я вважаю задумку аніме дуже песпективною і воно мені місцями дуже сподобалося, але було б там лишень менше фансервісу... чи хочаб просто прибрали той недолугий лолікон та педофільщіну - перегляд став би в сотні разів приємнішим. Проблематика цього аніме в тому, що розгляд травмовості(педофільських замашок) та гіперсексаілаціії гг розглядається скоріш не як якась проблема, а як щось комічне, фетишизоване та об'єктивізоване. Інші соціальні проблеми я думаю він згодом вирішує, адже у цьому й суть ахаха. Але я не додивилася, тому маю надію що з нього дійсно вийшла людина.
        Дякую що поділилися своєю думкую з цього приводу, мені було цікаво її прочитати та певною мірою проаналізувати.
        0
    2. Тигровий Меч
      #5 Тигровий Меч Троянці 14 лютого 2023 20:22
      Всі люди хтиві. Але хтось може стримуватися більше , а хтось менше. І взагалі-то, сенс в тому , щоб висміяти таких людей, а не піднести, і показати , що щасливими вони не будуть.
      -1
    3. SlavaUkrainov
      #4 SlavaUkrainov Троянці 26 квітня 2023 02:11
      вам просто треба трохи підрости і набратись досвіду.Це аніме явно не для дітей і ви явно не бачили що таке забагато фан сервісу)
      -1
  9. Apollinary
    #3 Apollinary Троянці 10 вересня 2022 00:29
    Не сподобалось, не вивезла ту педофілію. Не сприймаю Руді як маленького хлопчика, та і саме аніме дає чітко зрозуміти що сприймати гг малим - тупість. Якщо якісь вульгарні моменти я могла вивезти по типу крадіння трусиків, моменти з Роксі і т.д, то вже з Еріс мені хотілось закрити просто аніме і забути за нього назавжди.
    -2
    1. 0lxndr
      #2 0lxndr Троянці 29 грудня 2022 17:56
      Головний конфлікт які всі бачать - Руді дитина із спогадами старого пердла, чи старе пердло з тілом дитини)

      Головний конфлікт, який заклав автор, після цього вже нікого не цікавить (
      0
  10. gosht
    #1 gosht Троянці 29 серпня 2022 21:29
    Боже, як я люблю логіку аніме, це просто якесь чудо. вау, Руді вмер, ВАУ РУДІ БЛЯХА МУХА ВОСКРЕС. РУДІ ВОСКРЕС-ВОІСТИНУ ВОСКРЕС. ну а так все, мені сподобалось.
    0
  11. WAX
    #0 WAX Троянці 20 серпня 2022 10:53
    дуже файне аніме чекаю новий сезон
    0
  12. UA_Sokil
    #-1 UA_Sokil Троянці 6 серпня 2022 19:01
    з озвучкою Гілейн трохи перестарались
    +2
  13. Vikyckaa
    #-2 Vikyckaa Рутульці 29 липня 2022 22:29
    Чудове аніме, затягує так що не відірвешся :D
    Тут є про що задуматись та і просто гарно провести час. Рада, що є можливість дивитись стільки всього з українською озвучкою. Рай для вух
    +3
  14. ochmanilui
    #-3 ochmanilui Троянці 15 травня 2022 23:53
    -Якщо тобі є що захищати, то ти воїн.
    +4
  15. error
    #-4 error Троянці 10 травня 2022 11:46
    Крутезне аніме, переглянув одразу усі серії, важко відірватися.
    Було б класно, якби адміни за можливості додавали більше аніме на сайт.
    Дякую
    +5
  16. MarkCi
    #-5 MarkCi Троянці 12 жовтня 2021 23:06
    Уявіть що 30-ти річний хіккан потрапив в інший світ та отримав шанс прожити все заново.
    Так, саме дорослий. Збочений, асоціальний.
    Ось про це аніме.

    Персонажі поводяться розумно (відносно своїх характеристик), історія логічна. Не "я у грі", та подібна маячня. А саме життя в іншому світі, і це дуже цікаво!

    Але зовсім буде не зрозуміле для зумерів, це аніме саме для таких невдах як я.
    +20
    1. Мікаель
      #-6 Мікаель Рутульці 2 листопада 2021 18:21
      Чудовий опис
      +7
    2. 0lxndr
      #-7 0lxndr Троянці 30 грудня 2022 23:16
      Фактично, більше схоже, що збочення, це в нього від Пола. Там вся сімейка страшні секс-хижаки без гальм.
      0
Авторизація