Клопітливий чоловік
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
4 690
3
+812

Опис Клопітливий чоловік

Дуже оригінальна та цікава комедійна драма з елементами фентезі та психологічного квесту про екзистенціальний відчай, який може не полишити людину навіть у раю. 

Головний герой – депресивний сорокарічний чоловік на ім’я Андреас. Вид закоханих, які присмокталися один до одного на платформі метро, став останньою краплею для фатальної нудьги Андреаса, і він ступає під прибуваючий поїзд. На тому світі виявилося приблизно так само, як на цьому, тільки чистіше і всюди грає музика. Там усі привітні та люб’язні, його влаштовують на високооплачувану роботу із дуже милими людьми. Дівчата завжди посміхаються, рани швидко загоюються і здається, що кращого місця вигадати неможливо. В цьому, іншому, світі дивно було б не стати щасливим, але у Андреаса - вийшло...

Фільм «Клопітливий чоловік» (2006) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам філософських іронічних комедій.

Дивитися Клопітливий чоловік онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ZZTop
    #3 ZZTop Рутульці 7 квітня 2021 03:25
    А класний фільм, справді філософський, іронічний. І є ж такі люди, що навіть в раю будуть шукати в сраці меду. За Гріга особливий респект.
    0
  2. vogrut
    #2 vogrut Рутульці 6 квітня 2021 23:15
    Дякую за переклад гарного кіно...
    0
  3. Гість sana
    #1 Гість sana Рутульці 17 березня 2021 23:58
    Досить цікавий незвичний фільм. І музика теж дуже гарна.
    +1
Авторизація