Жахіття
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
8 097
4
+1626

Опис Жахіття

Нехитрий психологічно-фантастичний жахастик про таємницю сновидінь, які не лише впливають на  людей, але здатні навіть вбити.  

Головна героїня – молода дівчина на  ім’я Сара, яка через  постійні домашні конфлікти  тікає та живе просто на вулиці. Дівчину регулярно дістають страшні образи, які  вона бачить у сні, та через які почуває постійну втому. Випадково Сара знаходить оголошення про науковий експеримент мета якого – дослідити сновидіння та їх впливи на особистість. Разом з іншими піддослідними Сара занурюється в експеримент,  наслідки якого шокують і науковців, і тих хто зголосився  допомогти їм із дослідженням...

Фільм «Жахіття» (2020) можна дивитись  українською онлайн  усім шанувальникам жахастиків з елементами наукової фантастики.

Дивитися Жахіття онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. носій унікального досвіду
    #2 носій унікального досвіду Троянці 14 квітня 2021 20:19
    Коли шукав фільм до перегляду, саме такий і хотів знайти. Гарна картинка, витримані кольори, приємний ембієнт, круті похмурі візуали сновидінь. Не можуть не радувати відсилки до Юнга. Сюжет розвивається в помірному темпі, залишаючи деякі моменти непоясненими. Фінал дещо неочікуваний, проте багато чого пояснює.
    +2
  2. Гість sana
    #1 Гість sana Рутульці 23 березня 2021 23:20
    Дивний фільм. Так і думала що то сон. Але чому героїня стала вампіром. Звязок непомітний.. Сон в сні. Жахіття. Музика гарна.
    -10
    1. Гість Оксана
      #0 Гість Оксана Рутульці 26 вересня 2021 01:30
      Супер. Тепер немає сенсу дивитися - все розкрито((((
      +1
    2. гість
      #-1 гість Рутульці 16 лютого 2022 21:09
      за таке взагалі то банити треба
      +2
Авторизація