Незворотність
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
23 734
1
+337

Опис Незворотність

Скандальний психологічний трилер режисера-провокатора Гаспара Ное, з великою дозою насильства і смерті, а також неабиякою дозою любові та порно, який не рекомендується дивитись людям із слабкою психікою.  

Події фільму розгортаються проти часу, від теперішнього до минулого. Історія розказана від кінця до початку. Пекло помсти і пошук покидька-гвалтівника ведуть до садистської сцени в багряному підземному переході, вийшовши з якого можна опинитися на п'яній вечірці, а потім в ліфті та метро, де дорогою на вечірку чудова брюнетка і два її коханця, колишній і нинішній , розважаються ризикованими розмовами на сексуальну тему...

Фільм «Незворотність» (2002) можна дивитись українською онлайн усім шанувальникам нетривіального європейського кіно від скандального аргентинського режисера. 

Дивитися Незворотність онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Waldi
    #1 Waldi Рутульці 22 березня 2021 03:17
    Брудний фільм. Не знаю як в ньому погодилась зіграти Моніка. А ця стробоскопія і хитання камерою просто шалено вимучує. Загалом ні про що. Чи про зґвалтування, вечірки, наркоту, випивку, дурість чи просто розпусне життя. Не варто дивитись.
    +2
Авторизація