Віхола душ
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
13 809
4
+3333

Опис Віхола душ

Латвійська військово-історична драма, знята за однойменним військовим романом латвійського письменника Олександра Гріна, забороненого в СРСР. 

Події розгортаються на початку ХХ століття, під час Першої світової війни. Головний герой - шістнадцятирічний хлопець на ім’я Артурс Ванагас, який вже проходить службу в лавах стрільців. Краї трьох європейських імперій дає змогу багатьом народам спробувати отримати свободу, але стрілкам потрібно зайняти правильний бік барикад. Їх вже почали опрацьовувати більшовистські агітатори, які пропонують рівність та братерство. Артурасу також доведеться обирати на чийому боці воювати...

Фільм «Віхола душ» або ж «Хуртовина душ» (2019) можна дивитись онлайн з українськими субтитрами усім  шанувальникам військово-історичних драм.

Дивитися Віхола душ онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олександр
    #4 Гість Олександр Рутульці 5 листопада 2023 22:04
    У коментарі до фільму допущена помилка, а саме: "Латвійська військово-історична драма, знята за однойменним військовим романом латвійського письменника Олександра Гріна, забороненого в СРСР", а потрібно було написати у відповідності до правильного, а саме: латвійський письменник Александрс Ґрінс, котрий видав два томи роману про Першу світову війну «Душі в сніжному вихорі». Сам фільм вражає реалістичністю. Дякую ENEYIDA.TV за надану можливість перегляду фільму.
    +1
  2. R72KY
    #3 R72KY Троянці 14 грудня 2022 23:38
    Вже за ''100+'' років Новітньої історії, як 1-а Світова Війна так, з невеликими перервами в часі, перейшла в 3-ю Світову.
    Дійові особи та виконавці майже ті самі, з ''додатками''.
    Змінюються мезансцени, Війна триває ...
    Дякую.
    +2
  3. Гість Андрій
    #2 Гість Андрій Рутульці 6 грудня 2022 12:48
    гідний фільм
    +1
  4. Ілля Костін
    #1 Ілля Костін Троянці 4 квітня 2021 18:51
    гарний фільм
    +8
Авторизація