Досконала журба
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
20 109
1
+5054

Опис Досконала журба

Справжня класика жанру аніме, приголомшливий психологічний трилер про колишню поп-співачку, яка йде в актриси і виявляється в центрі кривавих подій. 

За сюжетом, відома, але не суперпопулярна солістка дівочого поп-гурту Міма Кірігое оголошує, що завершує естрадну кар'єру і йде в телевізійні актриси. Її фани обурюються, але менеджери Міми підтримують дівчину, оскільки вважають, що вона більше заробить як телезірка. Спершу Міма отримує лише епізодичну роль, однак потім автори серіалу вирішують зробити її головною злочинницею. У міру того як дівчина змінює свій чистий імідж, навколо неї гинуть люди, і Міма, потроху втрачає зв'язок з реальністю, починає підозрювати, що скоює злочини не тільки на екрані, але і в житті...

Аніме «Досконала Журба» (1997) буде цікаво дивитись українською онлайн усім  шанувальникам детективно-психологічних трилерів.

Дивитися Досконала журба онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Томчик
    #1 Томчик Троянці 12 жовтня 2022 20:23
    дуже цікаве та неординарне аніме! сподобалася задумка, візуальний ряд, ну і звичайно мелодійна та професіональна озвучка. трошки не до кінця впевнена наскільки я зрозуміла кінцівку, але звичайно закрутили дуже. думаю ще подивитися чи почитати якийсь розбір, щоб зрозуміти і впевнитися до кінця.
    сюжетні повороти і мальовка дійсно захоплюють. рекомендую до перегляду
    +6
Авторизація