Суд над Чиказькою сімкою / Справа чиказької сімки
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
18 569
4
+5765

Опис Суд над Чиказькою сімкою / Справа чиказької сімки

Захоплююча судова драма Аарона Соркіна про ліберальних активістів, яких за масові протести в Чикаго 1968-го року судили за надуманою статтею.

Отже, у самий розпал В'єтнамської війни різні молодіжні ліберальні партії готують акцію протесту в Чикаго 1968-го. Через жорстокі дії поліції протест незабаром переростає в масові заворушення, а організаторів вирішують засудити на 10 років за надуманими звинуваченнями. Серед них засновники партії хіппі Еббі Хоффман і Джеррі Рубін, активісти Том Хейден і Ренні Девіс, пацифіст Девід Деллінджер, два хлопця, яких взяли, щоб потім відпустити і цим виправдати жорстокий вирок іншим, а також засновник радикальної організації «Чорні пантери» Боббі Сіл, який в Чикаго приїхав всього на пару годин і в заворушеннях не брав участі. Всі вони увійдуть в історію як «чиказька сімка», живий доказ того, що і в США бувають політичні суди...

Фільм «Суд над Чиказькою сімкою» (2020) зацікавить усіх шанувальників історичних драм.

Дивитися Суд над Чиказькою сімкою / Справа чиказької сімки онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Раїса
    #4 Раїса Рутульці 9 серпня 2022 14:24
    Америка і американці пройшли багато випробувань, і всі їх долають дякуючи системі розвинутої демократії та працюючих інститутів влади. Події показані у фільмі це доводять черговий раз. Так, у них не все так добре як здається на перший погляд, і не все лагко їм дається, АЛЕ діючі інститути влади дають можливість добитись справедливості. Ситаймо себе, чи винесуть сідді в Україні вирок "некомпетентний" своєму колезі який наприклад судив безпідставно звинувачених у справі про вбивство П.Шеремете? причому звинувачених самим зеленим гарантом? Думаю цього достатньо щоб зрозуміти що наша країна у своєму розвитку демократії стоїть на першому найнижчому щаблі а суспільство ще досі хворе на комуністичну заразу совка.
    +2
  2. Doslis
    #3 Doslis Троянці 14 липня 2021 19:02
    Більшість з тогочасних, не кажучи вже про модернових, ліваків та мамкиних "революціонерів" можна за тиждень виховати від соціалістичної зарази, відібравши туалетний папір та надати замість нього газету "Правда". Як рукою зніме.
    0
  3. Гість Віктор
    #2 Гість Віктор Рутульці 22 червня 2021 05:26
    Російськи пропагандони знали фільм, як вони роскачували Капітолій під час війни у В'єтнамі.
    -1
  4. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 6 червня 2021 15:51
    Думав буде цікаво, але - ніт...
    -1
Авторизація