Тінь та Кістка
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
162 228
16
+86164

Опис Тінь та Кістка

Захоплююче пригодницьке фентезі, заснование на романах-бестселлерах американської письменниці Лі Бардуго «Тінь Та Кістка» і «Шестірка Воронов».

Події розгортаються на території колись могутнього королівства Равка, де жили носії стародавньої магії. Темні сили поглинули країну, розділивши на дві частини непрохідним каньйоном населеним жахливими монстрами. 

Головна героїня – військова дівчина-картограф Аліна, яка під час небезпечної експедиції розкриває в собі талант могутнього чарівника. Темні сили починають полювати за дівчиною, адже саме вона може покласти край хаосу та темряві...

Серіал «Тінь та кістка» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ»

Дивитися Тінь та Кістка онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 16:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Holy Smoke
    #10 Holy Smoke Рутульці 16 березня 2023 15:35
    Хуй і залупа ...
    +7
  2. Рони
    #9 Рони Рутульці 9 червня 2022 10:02
    Серіал чудовий!
    Знаю, багатьом він не зайшов бо нагадує росію, ви праві, але авторка книг (по яким було знято серіал) лише надихалася вайбом росії, як і багатьма іншими країнами, для створення свого світу і зовсім не брала за основу якийсь період часу чи типу того....
    Загалом, гра акторів досить гарна (особливо зважаючи на те, що більшість з них ноунейми), графіка крута, ідея і сюжет серіалу цікаві навіть для тих, хто не читав киниги, або не любить фентезі.
    Отож, 8/10, гарний серіал на вечір.
    +4
  3. Oleksii Burlak
    #8 Oleksii Burlak Рутульці 30 жовтня 2021 12:31
    М-да, фігня рідкісна!!! Ледь першу серію осилив;(
    +7
  4. Consuelo
    #7 Consuelo Троянці 27 жовтня 2021 23:03
    Серіал, однозначно, слабенький... Крім того, костюмери помилились з епохою: це не дореволюційна росія, реаліями якої надихалася письменниця, а, ймовірніше, московія часів івана грозного. Але, респект - з національністю точно не прогадали: достатньо і монголів, і татарів, і угро-фінів - "істинних" росіян...
    +16
  5. Dariya
    #6 Dariya Рутульці 22 червня 2021 19:39
    Абсолютно ні про що, впродовж всього серіалу відчуття, що чогось не вистачає ( і мова геть не про якусь загадку, яку хочеться розгадати), чи то гри головної героїні, чи то діалогів, чи то певного пояснення, нащо взагалі здався цей каньйон... Може серіал зрозумілий тим, хто читав книгу (яка значно повніше розкриває суть подій), але як окрема історія - просто трата часу в нікуди.
    +15
  6. Гість Margaret
    #5 Гість Margaret Рутульці 27 травня 2021 17:14
    Серіал дуже сильно мене вразив. Нічого настільки захоплюючого я не бачила давно, поринаєш в історію одразу з першої серії. Акторський склад підібраний просто чудово, повністю співпадають з описами у книгах Лі Бардуго, Фредді (Каз) та Бен (Дарклінг) заслуговують окремої похвали. З нетерпінням очікую на 2 сезон.
    -9
  7. Ольга Д.
    #4 Ольга Д. Рутульці 12 травня 2021 22:26
    Чесно кажучи, я так і не зрозуміла чого Дарклінг лиходій...
    Він об'єднав гриш, створив армію, побудував для них палац! Те, що в нього були амбіції - не показник. З книг ми знаємо, що король собою нічого не являв, як і спадкоємець престолу.
    Дарклінг цікавий, могутній персонаж і добре, що хоч у серіалі йому придумали якусь передісторію та хоч щось про нього розказали. Хотілось спостерігати за його можливостями, побачити розкриття його потенціалу наповну!
    Запитання виникають до Аліни... Вона збиралась із ним переспати, навіть не спитавши його імені! Проте, коли грізна стара, яка її завжди недолюблювала, наплела їй страшних історій - дівчина одразу повірила і втекла, навіть не спробувавши поговорити з Дарклінгом, зрозуміти його чи переконати.
    Не дивлячись на те, що в книгах Дарклінг описаний дещо жорстокішим, його дії, все одно, можна зрозуміти, враховуючи, що він древній, він бачив зміни епох та правителів, війни, смерті тих, кого знав. Можливо, як керівник армії, він навчився бачити загальну картину.
    Я б із радістю прочитала серію книг про нього та гриш до зустрічі з Аліною! І, звісно ж, подивилась окремий серіал з Беном Барнсом, на харизмі якого цей проект і тримається. Йому гарно даються ролі королів, як і Еріку Бані.
    +2
    1. znovuya
      #3 znovuya Троянці 13 червня 2021 21:54
      але він же і створив тінистий каньйон, женучись за владою і новими силами))

      до речі, передісторія Дарклінґа є і в книгах. у лімітованому виданні останньої книги трилогії, "крах та воскресіння", є додаток The Demon in the Wood. наскільки я знаю його можна прочитати безкоштовно онлайн.

      ну і в серіалі Аліна таки знала його справжнє ім'я. і ситуація з Баґрою доволі зрозуміла, вона ж розказала Аліні, що вона - Баґра - мати Дарклінґа.

      Дарклінґ був аб'юзером і маніпулятором, якщо ви читали книжки, то не складно буде згадати десятки випадків, коли це було ясно видно. і взагалі тема могутніх білих чоловіків, які маніпулюють жінками, щоб дістати своє - наскрізна в усій серії Ґрішаверс(Ніколаї, його батько, сам Дарклінґ, Ян Ван Ек, Пекка Роллінз принц Расмус)
      +2
    2. Pabu
      #2 Pabu Троянці 10 квітня 2023 10:04
      Цікаве є те що Аліна в такому випадку як справжня Равканка "росіянка))))" обрала царя замість перевороту;)
      0
  8. В
    #1 В Рутульці 6 травня 2021 19:58
    І так....на одному подиху подивився серіал,поки що 8 серій.
    Враження. Неймовірне фентезі. Його зараз розкручують, і якщо не будуть економити на спецефектах і режисурі то на мій погляд дуже близько до Гри Престолів 1 сезон. Дуже сподобалася гра акторів, з відомих тільки Бен Барнс, і то, лице знайоме, а імя довелося гуглити))) Решта акторів ноу нейми. Та незважаючи на це рівень тримають досить високий. Графіка: як для початку, графіка досить на високому рівні. Спецефекти хороші,не пошкодували гроші на картинку. Сюжет: хороший непрожовний сюжет про магів,людей, чудовиськ. Події розпочинаються на вигаданому континенті, де є міста Керч(Україна), та щось на зразок Новокрибірська(нагадує Новосибірськ, рф). Тож назви дещо чумні як на мене.
    Оцінки:
    1)гра акторів 8\10
    2)Сюжет 7\10
    3)графіка 8\10
    Загальна 8\10.
    Рекомендую до перегляду шанувальникам фентазі!
    0
    1. В
      #0 В Рутульці 6 травня 2021 20:01
      І так, дещо випустив...за основу фільму взято 17-18ст. росію,мундири,царі і т.д. тому українцям це може бути недовподоби
      0
      1. Сейлор
        #-1 Сейлор Рутульці 17 вересня 2021 00:25
        Ви праві на 100%, враження що це матушка Росія, там бракувало б ще Распутіна :)))
        +1
    2. znovuya
      #-2 znovuya Троянці 13 червня 2021 22:07
      авторка книжок, Лі Бардуґо, надихалася Російською Імперією тільки коли створювала країну під назвою Равка(там, де Ос Альта, Ос Керво, Малий палац, Аліна, Мал, Женя, і тд). инші країні були створені на базі инших країн, частин світу та континентів(Фієрда - Скандинавія, Шу-Хан - Монголія, Новий Зем - Австралія)
      а Керч - це не місто, а острів і країна, де знаходиться місто Кеттердам(натхненне Амстердамом), де знаходиться "Воронячий клуб" та Покидьки.
      +3
  9. Vitalii
    #-3 Vitalii Троянці 1 травня 2021 03:47
    Ну таке. Фентезі не люблю. Якась казкова недорашка. При написанні трилогії «Гриша» авторка надихалася реаліями дореволюційної Росії.
    +9
    1. Гість Ольга
      #-4 Гість Ольга Рутульці 12 травня 2021 22:27
      Нащо дивитись, якщо не любите?
      +1
  10. Alexpoll
    #-5 Alexpoll Троянці 29 квітня 2021 14:26
    дуже цікаво, якісна адаптація книги, раджу кому подобається фентезі
    -5
Авторизація