Ніч у раю
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
5 986
1
+3032

Опис Ніч у раю

Атмосферний та похмурий корейський кримінальний трилер, знятий у кращих традиціях культового «Олдбоя».


В центрі сюжету – історія гангстера на ім’я Тхе Гу. Він працює на хрещеного батька місцевої мафії на ім’я Яна, виконуючи роботу доволі брудну і не сильно страждаючи від докорів сумління. Але одного дня родина Тхе Гу випадково гине в наслідок бандитських розбірок. Тхе втрачає увесь сенс життя окрім жаги кровної помсти. 

Він жорстоко мстить кілерам і за допомогою боса тікає на острів Чеджу. Там йому належить провести ніч в компанії торговця зброєю і його смертельно хворою родички...

Фільм «Ніч у раю» (2020) можна дивитись українською онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Ніч у раю онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #1 Oleh Klovan Троянці 24 жовтня 2022 19:57
    На перший погляд, з опису фільму можна сказати, що історія буде про мафіозні розправи. І це справді так, заперечувати не буду, але не так все поверхнево, як здається. Слід зазначити, що історія фокусується саме на людях, їх характері та взаємодії між собою.

    Розповідь демонструє важливість зв'язків хоча б з однією людиною, попри всі недоліки соціуму, адже це допомагає легше переносити найболючіші моменти життя.
    Достатньо просто знати, що є хтось, кому не байдуже, щоб запитати чи все добре, навіть якщо видно, що це не так.

    Те Гу, член мафіозного клану, який втратив сестру та племінницю. Це підштовхнуло його помститися, через що він вимушений тікати. Чоловік прибуває на острів Чеджу, де йому потрібно пересидіти декілька днів, щоб звідти нелегально дістатись до іншої країни.

    Локація з жвавого мегаполіса змінилась на острів з пляжами та довгими звивистими дорогами, що одночасно змінило темп, але не похмурість історії. Як на мене, цьому фільму притаманна атмосфера нуару.

    Те Гу зупиняється у чоловіка, який живе зі смертельно хворою племінницею, на ім'я Дже Йон. Її поведінка та життя відвертає нашого героя від своїх душевних травм. За досить короткий термін у них виникає прив'язаність один до одного, навіть готовність пожертвувати собою заради іншого. Воно й не дивно, обоє втратили всіх близьких, обом залишилось не довго, вони єдині знайомі, хто залишився одне в одного. Це було добре видно, коли Дже Йон сказала Те Гу не їхати до аеропорту, бо не хотіла, щоб її знову покинули.

    Гарна операторська робота, як у сценах з пейзажами, так і в епічних.
    +1
Авторизація