Сходження Едерлезі / Світанок Ш.І. / Світанок Едерлезі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.2
7 192
2
-624

Опис Сходження Едерлезі / Світанок Ш.І. / Світанок Едерлезі

Симпатичний науково-фантастичний сеттинг про неймовірний світ майбутнього про штучний інтелект та взаємозв’язок чоловіка та дівчини-андроїда.


Отже, у недалекому майбутньому колонізацією космосу займаються корпорації. Спеціально створена дівчина-робот та людина-астронавт відправляються у багаторічний політ до Альфа Центаври. Протягом польоту космонавт навчає андроїда основам соціальної взаємодії, відчуває потяг до жінки-робота та навіть вчиться використовувати її для своїх сексуальних фетишів...

Фільм «Сходження Едерлезі» або ж «Світанок Ш.І.» (2018) можна дивитись українською онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Сходження Едерлезі / Світанок Ш.І. / Світанок Едерлезі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Haarhus
    #2 Haarhus Троянці 3 травня 2021 22:57
    Дуже повчальна комедія про те чим є росія. Нічогісінько не зміниться навіть після ...надцяти століть. Металева бляшанка на кшталт "Кузі", бруна, занедбана, але все ще на ходу і в неї хтось встромив комп'ютер(або айфон). Завдання "відповідального" кацманавта встановити тоталітарний режим хто зна де... Щоб мужньому ахфіцеру не було сумно без кошеняти, йому дають резинову женщіну(але не на вибір!). І він не вагаючись став нею користуватись. 20% інтелектуальної активності, все інше секс. Потім штрикати в слухняне тіло стало не цікаво. Захотілося драйву. І тут понеслося! А давай зламаєм щось на кораблі, отримаєм доступ до налаштувань робота і там щось зітремо їй "гальма". Така собі повія з почуттями, — мрія ж ніяк інакше. І епічний фінал у дусі будь якого російського запуску ракет — якось, кудись полетіла, десь поділась, фух, ну і х. з нею.
    +3
  2. Андрій Костін
    #1 Андрій Костін Троянці 3 травня 2021 14:51
    Цікаве кіно з точки зору вивчення логіки російських сценаріїв(може хто не знав): у тебе є місія важлива для людства, Ти маєш схіблині мрії за важкого дитинства, створюєш проблему, потім її врішуєш та гинеш, Ти герой! Поставив "-", але саме кіно атмосферне.
    +2
Авторизація