Без жалю
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
49 662
3
-2096

Опис Без жалю

Симпатична екранізація однойменного роману американського письменника фантаста Тома Кленсі, відомого своїми фантастичними трилерами про протистояння спецслужб.

В центрі сюжету – історія колишнього військового спецпризначенця Джона Келлі, який після відставки повернувся до рідного міста, знайшов кохання свого життя та зіштовхнувся із безжальними босами наркомафії. Джон не звик відступати  в бою і кидає виклик могутньому наркокартелю, використовуючи армійський досвід та навички виживання у надзвичайних умовах...

Фільм «Без жалю» (2021) можна дивитись українською онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Без жалю онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. bloombloom
    #3 bloombloom Троянці 5 листопада 2022 14:35
    Фільм дивний, фільм наївний.

    Вся ідея базується на каші в голові Тома Кленсі і протистоянні США і нікчемній ерефії, але зображується це наприкладі міні-ланки операцій, які не мають жодного логічного пояснення.

    Опис фільму помилковий, тут немає ніякої наркомафіїї і босів, це не колишній військовий, не знаходив кохання, лол вона вже 8 місяці, вона в нього була до служби. Ніяких навичок виживання теж не було використано.

    "Як би я пішов з армії на місяць раніше, то цього б не сталося і все було б добре" - ні, це так не працює.

    Тут не виставляють білу і пухнасту ерефію, тут виставляють військового який робить що скажуть а потім дивується що за це, як і будь-хто - несе відповідальність.

    Дивно зображено відносини між керуючими і підлеглими, наче і нема ніякої офіційної служби. Операції у якій все починається з того, що відповідальний не в курсі і не намагався розібратись з розташуванням та кількістю ворога, і просто типу, го підемо туди, не знаю куди, за тим, не знаю чим, щось зроблю, і буду думати що нічого і не було. - а ви точно куратор операції??
    Потім починається операції помсти, спойлер(тут нема редактора для приховування тексту):
    літак збивають, бо лол, взяти боїнг і летітити як ні в чому не бувало над чужої країною для спецоперацією, дуже "не очікувані" подальші події. Далі взагалі нашвидку накидали все, що було, ніяк не розкривши.

    3\10 балів.
    +1
  2. Євген
    #2 Євген Рутульці 5 червня 2021 06:58
    Кремлімвська пропаганда знята на замовлення Хyйла
    +6
  3. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 5 травня 2021 21:45
    ГАЗПРОМ зняв ще одне фейкове кіно, де зла й кривава Америка хоче напасти на білу і пухнасту РФію...
    0/10

    Опис фільму Взагалі Не відповідає сценарію...
    +7
Авторизація