Олівія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
6 530
1
+26

Опис Олівія

Симпатична французька кримінально-юридична драма про енергійну панночку, що після власного негативного досвіду, вирішує відкрити юридичну фірму аби виправляти несправедливість.
Головна героїня - енергійна жіночка-юрист Олівія Алесандрі. Примирившись зі своїм травматичним минулим Олівія впевнено доводить усім свою компетентність як адвоката і створює власну фірму в якій впроваджує унікальну практику боротьби з найгіршими випадками несправедливості. Одна з перших справ Олівії – сімейні судові розбірки жінки на ім’я Ема, життя якої руйнується, коли її чоловік проходить тест на батьківство і з’ясовує, що він не є біологічним батьком їхньої дитини. Емма наполягає на тому, що вона ніколи не зраджувала чоловіка і не розуміє, як батьком її дитини може бути хтось, крім нього. Коли Олівія проводить розслідування, вона виявляє, що Емма стала жертвою згвалтування - за немислимих обставин...
Серіал «Олівія» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Олівія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Світлана
    #1 Світлана Рутульці 11 серпня 2022 12:49
    Цікавий фільм. Добра гра акторів. Без нагнітання атмосфери. Не має неприємного відчуття після перегляду. Чекаю озвучення українською мовою 5 та 6 серії 1 сезону!
    Жаль що більше немає продовження :(
    +1
Авторизація