Спадщина Юпітера / Спадок Юпітера
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
12 978
2
+2739

Опис Спадщина Юпітера / Спадок Юпітера

Якщо вам досі не набридли супергерої, студія Marvel пропонує новий фантастичний серіал заснований на популярній серії коміксів Марка Міллара, творця серії графічних бойовиків «Пипець».
Сюжет розкриває історію кількох поколінь родин, представники яких неймовірним чином отримали надлюдські стали, сповідуючи особливий «Кодекс правил», захищати Землю від зла в різних його проявах. Втім, деякі з героїв із часом самі перетворилися не негідників та стали уособленням цього самого зла, розчарувавшись в Кодексі...
Серіал «Спадщина Юпітера» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ» та сподобається усім поціновувачам фентезі та фантастики про супергероїв.
Дивитися Спадщина Юпітера / Спадок Юпітера онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #2 Pakosti Троянці 26 травня 2023 07:59
    А мені сценарій зайшов, ви ще справжньої хуйні не бачили, а вот персонажі не чіпляють принаймні спочатку. Вся ця заворуха залетіла би в комікс DC, а як щось окреме трохи відлякує. Хто ці люди? Якого хріна цей Блекстар такий потворний? Наркоманка взагалі не грає ролі в основнові і другорядному сюжеті. Хочу побачити 2 сезон, але не скажу ,що я його чекаю з великим нетерпінням.
    0
  2. Думка
    #1 Думка Рутульці 16 травня 2021 20:44
    Спецефекти якісні.А актори бездарні.Режисури немає.Сценарій писав студент.Нетфлікс халтурить іноді.
    +2
Авторизація