Кінець світу разом з тобою
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
7 903
2
+26

Опис Кінець світу разом з тобою

Симпатична суміш пригодницької фантастики та фентезі про магічний світ комп’ютерної гри, з якої неможливо вийти доки не пройти всі завдання.
За сюжетом, гра Жнець пропонує мертвим душам шанс на повернення до життя, але лише переможцям. Містичний Композитор створив правила гри, відповідно до яких, місії можуть бути пройдені лише гравцями, що вміють об’єднувати зусилля та демонструвати людяність. Головний герой - молодий гравець, асоціальний підліток, Неку Сакураба, загадковим для себе чином опиняється в грі Жнець, і повинен знайти союзників для виконання місій гри, якщо він хоче вижити та повернутись до світу людей...
Аніме-серіал «Кінець світу разом з тобою» (2021) доступний до перегляду онлайн українською мовою на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Кінець світу разом з тобою онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Йой
    #2 Йой Рутульці 3 вересня 2021 21:20
    Гарно!
    Важливо дивитись поганенькі аніме, оскільки тільки так можна точно знати яке файне, а яке лайно. Тут з мінусів крім специфічно-поганого візуалу є нереальний перебор з твістами.
    Гарно було б якщо це сатира, але ніт. Це поворот на повороті повороту, який насправді прихований поворот поворотного повороту сюжету. Вони стаються так часто що нічого не зрозуміло і ти сидиш та думаєш "Шоооо?!"

    Озвучення 10/10 для такого тайтлу, враження ніби дивишся з другом. Ніби аніме так собі, але в компанії те що треба.
    0
  2. ZiGister
    #1 ZiGister Троянці 7 липня 2021 21:13
    За озвучку плюсик але картинка жалюгідна
    0
Авторизація