Обраний
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
9.3
39 125
4
+2931

Опис Обраний

Історико-міфічне фентезі засноване на мотивах священних в іудаїзмі і християнстві біблійних артефактах про життя євангельських персонажів, зокрема Ісуса Христа та його учнів.
Сюжет бере початок із знайомства та кількох перепертій в які потрапляє Ісус після з найомства з рибалками Саймоном та Андрієм. Ці люди насправді зустрічались з Ісусом раніше, але лише на короткий час. Іван Хреститель познайомив їх з Ісусом відразу після хрещення Ісуса. Пізніше вони знайомляться із Іваном та його братом Яковом. Навіть ця невеличка групка молодих та фізично сильних людей із нетиповими віруваннями починає привертати увагу як окупаційної влади римлян так і ортодоксальних фарисеїв, які співпрацюють із окупантами...
Серіал «Обраний» (2017) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Обраний онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Nnett Nata
    #4 Nnett Nata Троянці 14 березня 2023 22:28
    Найкращий серіал, який я бачила! Хоч велика частина сюжету є суто художньою вигадкою авторів, проте вдало і логічно поєднюється з сюжетними лініями із Біблії. Тут, навіть, присутні єврейські традиції (вчення равинів, усні закони),чого я ніколи не бачила в інших фільмах, серіалах знятих по Біблії. Крім того, всі біблійні епізоди максимально точно відтворені. А всі персонажі надзвичайно цікаві, живі. З нетерпінням чекаю локалізацію 1 і 3 сезонів. Питання до адміністраторів: чи можливо, у вас замовити і сприяти локалізацію серіалу (1 і 3 сезони)?(писала вам повідомленням, але відповіді довго не отримую). Також, прохання, щоб ви змінили в описі "історико-міфічне фентезі", так як це не відповідає дійсності і є недоречним.
    +4
  2. Гість Тарас
    #3 Гість Тарас Рутульці 15 лютого 2023 10:11
    Кращий фільм на на християнську тематику, однозначно.
    Доречі, знятий на донати на краудфандінгу, є 3 сезони вже, чекаю на переклад 3-го.
    Хотілося б з дітьми передивитися 1 сезон українською з 0 серією, плз!
    +4
  3. Час
    #2 Час Рутульці 29 липня 2022 19:37
    Історико-міфічне фентезі - адміністратори ви дебіли.
    0
  4. V.
    #1 V. Рутульці 5 липня 2021 00:38
    а який сенс без першого сезону??
    +7
Авторизація