Республіка Сари
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
2 925
2
+37

Опис Республіка Сари

Повчальна та життєствердна драматична історія про боротьбу громади невеличкого містечка із жадібною та безпринципною корпорацією.
За сюжетом, у невеличкому містечку Грейлок (а точніше під ним) знаходять поклади цінного та рідкісного мінералу – колтан. Заради нього гірськовидобувні корпорації готові на будь-що, і доля мешканців маленького містечка їх турбує в останню чергу. Але шахтні роботи знищують екологію, і здатні повністю знищити все місто. Місцеві активісти, під проводом енергійної шкільної вчительки Сари Купер, починають напрацьовувати план боротьби із непроханими гостями. Невдовзі Сара дізнається, що Грейлок ніколи і не був частиною США і місцеве населення несподівано відчуває себе окремою нацією...
Серіал «Республіка Сари» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Республіка Сари онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 7 серпня 2021 16:00
    Дітям до 12 зайде.
    Ну дуже - неадекватна, брехелива, наївна, шкідлива лівацька хрінь. Чусомою 20 століття був - нацизм, чумою 21 - лівацький рух. Що не бачить навіть на півкроку наперед, при цьому руйнує все підряд: і добре і погане, жодним чином, жодної секунди не замислюючись над наслідками під радісні вигуки отари баранів.

    "... Нам не потрібні закони США, ми не будемо повторювати старі помилки...". І одразу намагається відмазати свою подругу. А подрузі взагалі начхати на Причини і Наслідки. Вона не почиваєтсья винною, їй всі винні.
    Коротше, дивитсься цей серіал - як КОМЕДІЮ для інфальтивних і безповідальних грамадян.
    +2
    1. ропр
      #0 ропр Рутульці 15 серпня 2021 21:56
      ахаха. ліві проти нацистів. яка у вас в голові каша. "за сталіна було краще"
      -3
Авторизація