Клімт і Шіле: Ерос та Его / Клімт та Шіле: Ерос і Психея
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
5 747
1
+68

Опис Клімт і Шіле: Ерос та Его / Клімт та Шіле: Ерос і Психея

Симпатичний документальний проект, своєрідна історична замальовка на тему величі мистецтва на тлі однієї з найбільших катастроф в історії людства.
Події розгортаються у 1918 році. Грім гармат Першої світової війни для Австрійської імперії затихає. Сама імперія руйнується. Країну охоплюють голод та епідемії. У ніч на 31 жовтня в ліжку свого будинку помирає Егон Шиле. Він помирає, дивлячись на незримому злу в обличчя, і єдине, що він може зробити: намалювати його. Йому 28 років. Лише кількома місяцями раніше головний зал будівлі Сецесіону вітав його роботи: 19 картин олією та 29 малюнків. Його перша успішна виставка, свято нової живописної ідеї, яка зображує неспокій і бажання людства. Кілька місяців тому його учитель і друг Густав Клімт помер...
Документальний фільм «Клімт і Шіле: Ерос та Его» або ж «Клімт та Шіле: Ерос і Психея» (2018) доступний до перегляду онлайн українською.
Дивитися Клімт і Шіле: Ерос та Его / Клімт та Шіле: Ерос і Психея онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Валерія Боєва
    #1 Валерія Боєва Рутульці 10 липня 2021 19:24
    Дякую, що викладаєте на сайт речі! Надзвичайно цікава док.стрічка. Захоплююся ціми митцями, матінка Австо-Угорщина талановито народжувала геніїв і потвор. Я в захваті!
    +2
Авторизація