Секс/Життя
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.5
302 266
7
+83127

Опис Секс/Життя

Дотепна мелодраматична комедія про життя, роки, молодість та секс, а головним чином - про кризу середнього віку та переоцінку минулого.
Сюжет розгортається навколо тридцяти п’ятирічної мешканки елітного передмістя Біллі Коннелі, яка втомилася від одноманітності і починає розмірковувати над тим, коли її життя «повернуло не туди». Зіштовхуючись із різними життєвими поворотами, жіночка думками повертається у своє безшабашне студентське життя, і ніхто з її оточення не здогадується, як відривалася в молоді роки ця поважна мати двох дітей...
Серіал «Секс/Життя» (2021) доступний до перегляду онлайн в українській озвучці на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Секс/Життя онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. d-change.net
    #7 d-change.net Рутульці 30 листопада 2023 18:52
    Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other blogs?
    I have a blog centered on the same topics you
    discuss and would really like to have you share some stories/information. I
    know my viewers would enjoy your work. If you're
    even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.
    0
  2. Танька
    #6 Танька Троянці 30 листопада 2023 15:38
    Серіал супер .Рекомендую.
    0
  3. Si
    #5 Si Рутульці 16 березня 2023 03:44
    Вперше серіал і відгуки змусили мене залишити коментар. Серіал не типовий, незвичний своїми проблемами і ідеями як для жінок, так і ,особливо, для чоловіків. Нічого дивного(навіть без лгбт толеруваннь нетфлікс) , просто життя .Сімейне життя звичайної пари, заможної, здорової, які живуть без ракет і війні. Тобто драми драми не буде. Перші дві серії , передісторія , наче вступ, іноді здається надумано і не життєво, але як розгортається сюжет до кульмінації- це щось! Красиво ,реально збуджуючи, зображений інтим. Окрім головних і вагомих питань про сімейні стосунки, секс, вірність, мимохідь зачепаються такі теми як чоловіча і жіноча дружба, бажання жінок , підлаштування під патриархальні звичаї цього світу, традиційні межі стосунків , помилки минулого . Багато разів хочеться поставити себе на місце головних героїв . Але якщо все звести до дуже грубо зтиснутого змісту , то ось : Можно досягати щастя різними шляхами. Шлюб це праця . В усіх він різний. Секс дуже важливий для тих , хто любить його смак, бо неможливо мати гармонійні стосунки , коли чоловік всім нутром не віддається і не бажає дружину і навпаки. Треті зайві з’являються тоді, коли є слабке місце. Сидіти з дітьми - зажене в депресію будь кого. Цінуйте особливі і незаплямовані почуття.

    Чи можно знайти щастя , якщо відпустити тваринні бажання , чи все зруйнувати ? Чи можливо мати все і одразу? Цей серіал не топ мого списку,скоріш за все не буде зрозуміла більшості чоловіків , але історія дійсно цікава .
    +10
  4. Гість Lana
    #4 Гість Lana Рутульці 12 березня 2023 12:17
    Дуже дивні відгуки на цей серіал тут пишуть. Як на мене, навпаки, тут так багато життєвих ситуацій та проблем,що кожна серія затягує і інтригує. Якщо ти мама в дикреті, то точно знайдеться багато спільного! Мої рекомендації - обов'язково до перегляду!
    +10
  5. Гість Олександра
    #3 Гість Олександра Рутульці 4 березня 2023 13:49
    Серіал про те, як іноді батькам начхати на дітей і єдине, що давало надію дітям на отримання уваги від батьків це їх бажання створити гарну картинку. Коли ця картинка була знищена, як картковий будинок впав, і прикидатись більше не треба було, діти просто стали не потрібні. Розлучення і діти стали тягарем, до якого вони мусять їздити і намагаються якнайшвидше позбутися (вкласти спати, відвести в садок, передати няні). Двоє дорослих зациклились на собі, своїх бажаннях і потребах, а дітей тупо кинули на няню і забили. Дуже шкода дітей у цій історії...
    -2
  6. Doslis
    #2 Doslis Троянці 25 лютого 2023 21:11
    Казочка про те, як курва намагалась в сімейне життя але не вийшло.
    Розраховано на дівчаток-підлітків і заграних реальним життям домогосподарок.
    -4
  7. ayyya
    #1 ayyya Троянці 29 січня 2023 10:13
    Серіал - ще то сміття.
    -6
Авторизація