Торговці тілами
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
6 833
3
+1115

Опис Торговці тілами

Атмосферний та драматичний кримінальний трилер про наркозалежність та нечистих на руку лікарів-реабілітологів, які зацікавлені не стільки у лікування наркоманів, скільки у зароблянні грошей.
За сюжетом, героїновий наркоман Юта та його дівчина Опал живуть в Огайо і намагаються «зав’язати». Шукаючи способу зістрибнути з голки, Юта зовсім не випадково зустрічає Вуда - таємничого менеджера, який влаштовує Юту в непогану реабілітаційну клініку, де той все ж перемагає залежність, залишаючись «чистим» протягом 90 днів. Але все не так просто: Вуд паралельно навчає Юту тонкощам роботи «тілесного брокера», що спеціалізується на заповненні ліжок реабілітаційної клініки. Невдовзі Юта розуміє, що його найняли шахраї, які придумали схему збагачення, побудовану на експлуатації закону про медичне обслуговування...
Фільм «Грошова голка» або ж «Торговці тілами» (2021) доступний до перегляду українською онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Торговці тілами онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Адріана
    #3 Гість Адріана Рутульці 30 грудня 2023 01:44
    Мдааа ...А я вже подумала,що хлопець став на правильний шлях.Шкода,що він "зірвався".
    0
  2. Геннадій Палій
    #2 Геннадій Палій Троянці 10 вересня 2023 08:31
    Так, це транснаціональна проблема. Ніхто нікого не змушує починати, але задоволення не варте того, щоб одного разу знайшли твій обриганий жалюгідний трупик з забрудненими штанцями ;)
    +1
  3. ivannnik
    #1 ivannnik Троянці 20 липня 2021 22:17
    ??? Fajne Kino.
    +1
Авторизація