Фріда: Слава життю
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
4 454
2
+711

Опис Фріда: Слава життю

Пізнавальна італійська документально-біографічна драма про яскраве життя неординарної мексиканської художниці Фріди Кало, яка незважаючи на фізичні вади зуміла взяти від життя все про що мріяла.
Фріда для багатьох жінок світу стала символом жіночої сили. З шести років вона хворіла на полімієліт, а у вісімнадцять стала жертвою страшної дорожньої аварії. Лікарі пророкували їй важке життя сповнене болю та митарств, але сила волі поставила дівчину на ноги і вона зуміла зробити стрімку кар’єру художниці, здобувши визнання. Більш того, вільний від мистецтва час Фріда заповнила пристрасними та емоційними стосунками з чоловіками та жінками...
Документальний фільм «Фріда. Слава життю» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Фріда: Слава життю онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Олександра
    #2 Гість Олександра Рутульці 24 жовтня 2023 17:13
    Не так захоплює як художня стрічка( Але справжнім лише шанувальникам самої мисткині варто подивитися.Це біографічний документальний фільм про Фріду Кало, факти з життя та переживання. Творці намагалися описати життєвий досвід, почуття, емоції художниці і їх вплив на картини, які вона створила не зважаючи на нестерпний біль фізичний і душевний.
    0
  2. Гість Hanna
    #1 Гість Hanna Рутульці 15 жовтня 2023 11:14
    цей фільм можна було зробити хвилин на 30 максимум. Шкода, що нема функції прискорення. Ну дуже нудно і ці музичні паузи... таке собі
    0
Авторизація