Квіти зла
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
12 181
1
+919

Опис Квіти зла

Доволі оригінальна психологічна драма, що вивертає навиворіт людську природу, з усіма її вадами, найпотаємнішими бажаннями, переживаннями та сумнівами.
За сюжетом, непримітний старшокласник Такао Касуга таємно і пристрасно закоханий в однокласницю Нанако Саекі. Він переконаний у своїй нікчемності, тому замикається в собі і багато читає. Але втримати в собі почуття хлопець не здатен і після уроку фізкультури краде одяг коханої. Це помічає інша однокласниця Такао, яка починає знущатись над ним, шантажувати та фактично керувати нещасним...
Аніме «Квіти зла» (2013) доступний до перегляду онлайн в українській озвучці на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Квіти зла онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Томчик
    #1 Томчик Троянці 10 липня 2022 01:07
    Мені сподобалося аніме. Воно доволі мрачнувате і вміє нагнати певну атмосферу. Озвучка мене дуже приємно вразила, адже вона ні трохи не портила враження від самого аніме, а лише доповнювало ту специфічну атмосферу. Сюжет доволі цікавий і неординарний, дуже не вистачає логічного завершення, а саме другого сезону, що просто не вийшов і напевно не вийде. Мальовка ну дуже специфічна, але з часом звикаєш. Я навіть спочатку подумала, що це не японська анімація.Надихнуло почитати мангу, бо цікавить продовження. Дякую за якісний переклад!
    +2
Авторизація