Обіцяний Неверленд / Неверленд. Омріяна нами країна вічного дитинства
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
47 621
3
+8393

Опис Обіцяний Неверленд / Неверленд. Омріяна нами країна вічного дитинства

Напружений драматичний фентезі-трилер про магічний світ людей та чарівних істот, а також про поневіряння ннрупи сиріт, які намагаються вижити в світі демонів.
Головні герої - підлітки Емма, Норман і Рей. Вони живуть у притулку «Грейс Філд» під пильним наглядом директорки, яку назвивають просто Мама. Усі діти із нетерпінням чекають усиновлення, але в одну ніч Норман і Емма дізнаються про притулок моторошну правду. Виявляються, що притулок, в якому вони живуть - ферма, де дітей з високим IQ вирощують на забій як їжу для демонів. Найрозумніші ж – найсмачніші. Друзям вдається обхитрити свою наглядачку і втекти. Втім, небезпеки на цьому не закінчилися, а навпаки, тепер Емма, Норман і Рей доведеться впритул зіткнутися з чудовиськами-людоїдами...
Серіал «Обіцяний Неверленд» або ж «Неверленд. Омріяна нами країна вічного дитинства» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Обіцяний Неверленд / Неверленд. Омріяна нами країна вічного дитинства онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. re:mote
    #2 re:mote Троянці 12 серпня 2022 15:11
    Перший сезон подивився на одному диханні, тож однозначно рекомендую його. Другий сезон сприймається вже не так, через те що має більшу динаміку у меншій кількості серій. У деякі моменти не зовсім можна зрозуміти мотивацію персонажів, виникає почуття недосказанності.
    +3
    1. Аку
      #1 Аку Рутульці 19 травня 2023 22:01
      Почитай мангу будеш у шоці скільки викинули..
      +2
  2. Dark Angel 0614
    #0 Dark Angel 0614 Троянці 7 серпня 2022 00:28
    Чудовий переклад! Дякую вам за роботу
    +5
Авторизація