Історія хлопчини з села перед Останнім Підземеллям, який вирушив до стартового міста
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
17 818
2
+2537

Опис Історія хлопчини з села перед Останнім Підземеллям, який вирушив до стартового міста

Захоплююче пригодницьке фентезі про звичайнісінького юного невдаху із великою мрією та його шлях до відкриття в собі потужного дару.
Події беруть початок у легендарному містечку Конрон, яке розташоване неподалік з одним з найнебезпечніших підземель в світі, і де живуть видатні герої та їхні нащадки. Чи не єдиним невдахою в місті є юний Ллойд Беладонна. З дитинства він чи не щодня слухав про те, яким нікчемою він є. Але Ллойд впевнений, що зможе відкрити свої внутрішні сили, якщо відправиться у подорож до столиці. Одного дня Ллойд покидає рідне село та вирушає в далеку дорого. Щоправда, він майже одразу потрапляє у шалений вир неймовірних пригод...
Аніме «Історія хлопчини з села перед Останнім Підземеллям, який вирушив до стартового міста» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Історія хлопчини з села перед Останнім Підземеллям, який вирушив до стартового міста онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Eyeballs.boo
    #2 Eyeballs.boo Троянці 31 березня 2023 18:49
    дивне аніме, але, безумовно, не погане. щось типу гаремника, але дякую що ні. мені не сподобалося, хоча іноді моменти жартів були непогані. знайдуться ті, кому сподобається. мені особисто зайшли лесбі вайби. дякую за переклад, гарного перегляду!
    0
  2. павло
    #1 павло Рутульці 6 жовтня 2021 12:13
    Шикарне аніме.
    +5
Авторизація