Інше життя
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.2
12 526
5
+1440

Опис Інше життя

Симпатична хоч і доволі простенька науково-фантастична пригода про астронавтів, які намагаються з’ясувати звідки прилетів невідомий позаземний об’єкт, що впав на Землю.
Отже, на Землю прилітає незрозумілий об'єкт позаземного походження. Вчені взялися ретельно досліджувати таємничий інопланетний артефакт. Вирахувавши траєкторію польоту об’єкту, уряд США направляє спеціальну експедицію в місце, звідки міг бути відправлений артефакт. Команда дослідницького судна на чолі з Ніко Брекинридж відправляється у далеку та дуже непросту подорож, яка готує астронавтам чимало неприємних пригод...
Серіал «Інше життя» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Інше життя онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Роман
    #4 Гість Роман Рутульці 24 січня 2024 16:07
    Не думав, що буду так розчарованим.
    Знову запхнули до фільму тих трансгендерів з комплексом меншовартості, і різних психопатів, що страждають від нарисизму! Найбільше добив голографічний персонаж комп'ютера, що "реанімував" психопата і намагався пускати соплі про гуманність до нього!.. Далі мене вже "заглючило"!
    Вибачте, - тупішого сюжету ще не читав з часів радянської фантастики!
    0
  2. Volodymyr
    #3 Volodymyr Троянці 10 листопада 2021 20:27
    Побачив пілота Старбак з зоряного крейсера ,,Галактика,, і вирішив подивитись. Серіал звісно не крейсер Галактика але дивитсь можна. Лиш гомиків втюхнули в серіал , як завжди. Як каже моя дівчина - то нове кіно і гомики там мають бути бо в прокат не пустять ) . Нові правила кінематографу .
    +3
    1. Christian
      #2 Christian Рутульці 26 червня 2022 21:03
      Там не тільки Старбакс, її мама в цьому серіалі також з Крейсеру Галактика.
      +1
  3. riddick199
    #1 riddick199 Рутульці 17 жовтня 2021 23:57
    Серіал класний. Іноді трішки незрозумілі повороти (і як завжди "геніальні рішення", які ніхто би так просто перевіряти не став, а вони спрацьовують з першого разу). Але серіал годящий, сьогодня якраз на Нетфліксі додивився. Дубляж годящий, 5/5
    +2
  4. Норман
    #0 Норман Рутульці 12 вересня 2021 17:38
    Серіал ідеально підійде тінейджерам з загостренням гормональних змін. Можливо зайде легковірним фанатам Катрін яким - аби-шо... То шлак.
    -6
Авторизація