Виходу немає
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
7 187
3
+1923

Опис Виходу немає

Напружений та драйвовий драматичний трилер про американську родину, яка опинилася в епіцентрі антиамериканського військового перевороту.
За сюжетом, інженер Джек Дваєр після банкрутства власної компанії у США відправляється до Південно-Східної Азії, де талановитого спеціаліста очікує керівна посада і висока зарплата на новому місці. Тривалий авіапереліт закінчується в аеропорту великого азіатського міста, де сім'я Джека повинна провести кілька наступних років, але новий дім зустрічає американців не дуже гостинно. Головною проблемою для родини Джека стає не лише мовний бар'єр, а те, що в місті напружена політична і соціальна обстановка. У лічені хвилини людські заворушення і стихійні мітинги переростають в справжню вуличну війну, в якій сім'я приїжджих американців може бути роздерта натовпом або вбита військовими заколотниками...
Фільм «Виходу немає» (2015 буде цікаво дивитись онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Виходу немає онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. pload2011
    #2 pload2011 Троянці 10 квітня 2023 16:05
    Для поціновувачів замісу стілялок і бійок, у якому переможцем виходить американський тато-супермен з горою трупів "узкоглазых". Тримає у напрузі, бо по-людськи переживаєш за долю його маленьких дітей і підсвідомо переносиш ці жорстокі вчинки дорослих на українське сьогодення, коли ні в чому не винні діти гинуть від ракет, дронів, бомб, снарядів, автоматів російсьих сатаністів. Але УКРАЇНА неодмінно переможе путіноїдську орду!
    +1
    1. pload2011
      #1 pload2011 Троянці 10 квітня 2023 16:14
      Для поціновувачів замісу стрілялок і бійок з горою трупів "узкоглазых", у якому переможцем виходить американський тато-супермен. Тримає у напрузі, бо по-людськи переживаєш за долю його маленьких дітей і підсвідомо переносиш ці жорстокі вчинки дорослих на українське сьогодення, коли ні в чому не винні діти гинуть від ракет, дронів, бомб, снарядів, автоматів російських сатаністів. Але УКРАЇНА неодмінно переможе путіноїдську орду!
      +1
  2. AleX_KiNomaN
    #0 AleX_KiNomaN Троянці 8 вересня 2021 20:10
    Дуже сподобався фільм. Тримає у напрузі до самого кінця. 10/10.
    0
Авторизація