Попелюшка / Сіндерелла
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.2
40 580
8
+2773

Опис Попелюшка / Сіндерелла

Новий та доволі сміливий погляд на всесвітньо відому фолклорну казку про несправедливе пригноблення і тріумфальну нагороду, відомої за редакціями Шарля Перро, братів Грімм та інших західноєвропейських письменників.
За сюжетом, молода дівчина на ім'я Елла мріє не про кохання, а про реалізацію власних бізнес-ідей та відкриття магазину-ательє. Одного разу її помічає принц Роберт, якому чужі розмови про політику і майбутнє правління, але натомість він мріє зустріти кохання всього життя. Зачарований красою простолюдинки Роберт маскується під челядь, на ринку купує у Елли плаття і запрошує на бал, на якому вона зможе познайомитися з людьми, зацікавленими в її дизайнерському таланті...
Фільм «Попелюшка» (2021) доступний до перегляду українською онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Попелюшка / Сіндерелла онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Кім V
    #3 Кім V Рутульці 1 листопада 2023 20:49
    Перше,що хочу сказати, фільм мені сподобався, багато сучасних проблем в ньому продемонстровано і ці мотивуючі пісні точно варті вашої уваги, я б хотіла більше діалогів, проте це пусте. Тепер у мене є запитання, чому хтось вирішив, що фея гей, типу, якщо персонаж незвично показаний і одягнутий не звично для вас то одразу зачислюємо до геїв, схоже на абсурд. Фільм дуже рекомендую.
    0
  2. Гість Настя
    #2 Гість Настя Рутульці 18 липня 2023 11:02
    Фільм бомбезний та цікавий особливо красиві герої Елла та принц раджу подивитися всім а люди які пишуть що дітям не дивитися люди це право кожного але на обкладинці фільму все зрозуміло про фею фільм реально крутий але те що фея не дівчина а чоловік нічого страшного .
    +1
  3. Гість Меланія
    #1 Гість Меланія Рутульці 10 вересня 2021 12:46
    Дітям до 36 заборонено!!!
    Фея - гей??? Це - лютий дебілізм. Чому Попелюшка тоді не зробила камінг-аут, і не освідчилась Королеві - це було б логічно.
    А, принц мав закохатися в одного зі своїх друзів, і усі вони разом зторгувалися б на площі усяким гейським мотлохом!
    Ідіотизм в апогеї... геї... геї. Потихеньку полегеньку, вікно Овертона діє.
    Подивіться цей жах зі своїми неповнолітніми дітьми (та, й з повнолітніми також - Я пам'ятаю, як Мені у 27 ""Секс і місто" в мозок насрало! Досі вишкрібаю!), та поясніть завуальований посил Голлівуду: НЕ народжуй, НЕ заводь щасливу сім'ю, НЕ поважай рідних та традиції, НЕ протився розрекламованому одностатевому коханню (при статевому гармональному стресі, якщо полюбив шимпанзе - значить, це нормально!)...
    Яку гидоту впарюють у якості правди!?!?! Бережіть своїх дітей, не дайте й@бнутим спотворити Їм свідомість.
    -1
    1. shossta
      #0 shossta Троянці 4 листопада 2021 12:37
      В принципі, згодна, про кохання взагалі лише після сорока треба показувати, особливо гетеро.
      +5
    2. katerinagalushchenko12
      #-1 katerinagalushchenko12 Троянці 24 січня 2022 22:05
      ви бачили скриншоти з фільму, і бачили, що там є фея-гей. Тоді ЯКОГО БІСА ВИ ПОЧАЛИ ДИВИТИСЯ ФІЛЬМ, якщо нормально не сприймаєте лгбт?
      +12
      1. Yuriy03
        #-2 Yuriy03 Троянці 24 січня 2022 23:14
        Фея-гей, Попелюшка-мулатка, рейтинг 4.2. Невже це хтось буде дивитися?
        Це як останні Кішки всралися. Нас ше чекає чорношкіра Русалонька і Білосніжка так шо всьо по плану!
        -5
        1. Amilla
          #-3 Amilla Троянці 21 серпня 2022 15:51
          І не кажіть. Суцільний жах, хіба можуть мулати чи чорношкірі грати любовні історії? Ні і ще раз ні! Ви часом не з рашки, бо щось наративи дуже схожі. До речі, виконавиця головної ролі латиноамериканка, але ж вам вони всі на одне лице, чи не так? Взагалі люди примудряються не тільки читати, а й дивитися сраками. Історія про те, як важливо вчасно ламати стереотипи і замшілі шкідливі традиції. Ну, не знаю, підіть Домострой почитайте, може, вас попустить.
          +10
    3. Гість Катерина
      #-4 Гість Катерина Рутульці 12 вересня 2023 18:10
      Вікно Овертона взагалі не про те. Цю концепцію неправильно інтерпретували наступники і зробили його антинауковим. Ваше розуміння його є недоведеним.
      +1
Авторизація