Маленькі жінки
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
4 099
1
+99

Опис Маленькі жінки

Напевно перша екранізація історичної драми за романом Луїзи Мей Олкотт про Громадянську війну у США крізь призму життя п’яти рідних сестер.
За сюжетом, сестри Марч, Джо, Мег, Емі та Бет та люблячою мати вони чекають повернення батька з фронту, а поки що займаються самими звичайними справами дівчат із аристократичних родин кінця XIX століття. Усі вони кохають сусідського юнака та мріють про пригоди. Через роки доля розведе сестер по різних містах і навіть країнах, а бунтівна сестричка Джо спробує записати на папері всі спогади про їхні дитячі пригоди…
Класична екранізація фільму «Маленькі жінки» (1933) доступна до перегляду мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Маленькі жінки онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Богдана
    #1 Гість Богдана Рутульці 17 липня 2023 08:10
    Гарний фільм, чудово передає атмосферу сестринства, любові, радості великої сімʼї. Фільм є досить доброю адаптацією книги і хоч не все подано в точності та загального враження не змінює. Я джу рада, що змогла знайти фільм на цьому сайті в гарній якості і для мене додатковим плюсом було те, що він в оригінальній озвучці.
    0
Авторизація