My Little Pony: Нове покоління
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
62 908
3
+90114

Опис My Little Pony: Нове покоління

Повнометражне анімаційне фентезі, зняте за мотивами цілого циклу мультфільмів та мультсеріалів My Little Pony. Анімаційний фільм 2021 року випущено в новій стилістиці та із використанням якісної 3Dанімації та із новим, доволі оригінальним сюжетом.
За сюжетом, світ Еквестрії покинула магія. У містечку земних поні Марітайм-Бей Аргайл розповідає своїй маленькій донечці Санні Старскаут казки про стару Еквестрію, коли земні поні, пегаси і єдинороги жили разом, у світі магії та чарів. Більшість інших земних поні не вірять, що все це правда, думаючи що це дитячі казочки. Але Санні вірить, що Еквестрії є шанс повернути магію та знову товаришувати усім поні. Як відомо, лише тим хто в щось вірить дуже сильно – випадає шанс змінити світ...
Мультфільм «My Little Pony: Нове покоління» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися My Little Pony: Нове покоління онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Юля
    #2 Гість Юля Рутульці 29 жовтня 2023 16:19
    Те наскільки це їм просто вдалося, скільки Твайлайт працювала над тим щоб щоб стати алікорном, і вона була до цього єдинорогом, у минулому поколінні щоб стати алікорном треба було багато працювати. І крім того не ясно чому у всіх пропала магія, типу як всі посварились, чи як? А ще питання яким чином магія вплива на крила пегасів, в тому то і річ що ніяк, пегаси літають махаючи крилами. І в цілому куди ділись алікорни якщо вони живуть тисячі років. В цьому мультику ясно сказано що це події проходять у далекому майбутньому. І так, 3Д зіпсувало вигляд персонажів, вони стали наче однакові, занадто сильно схожі між собою. Дуже багато прогалин, занадто простий сюжет. Взагалом 0/10.
    0
  2. Pledik
    #1 Pledik Троянці 20 грудня 2022 03:04
    Більшість фанів захейтили нове покоління поні, але час не стоїть на місці, не думаю що 3Д якось псує мультик. Мені подобається!
    +9
    1. Yalony
      #0 Yalony Троянці 21 грудня 2022 02:00
      У фільмі не буде сильно видно прогалин 3D. Ось у серіалі набагато видніше.
      -1
Авторизація