Лікарка Дугі Камеалоха
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.0
7 856
2
+1721

Опис Лікарка Дугі Камеалоха

Сонячна, барвиста та життєствердна комедійна драма для всієї родини, що є рімейком оригінального однойменного серіалу першої половини 198-х років, відтак мало кому відомого в Україні.
Події розгортаються на неймовірно красивих та екзотичних Гавайях. В центрі сюжету історія талановитої дівчини-вундеркінда Лахели «Дугі» Камеалоха, яка у свої шістнадцять років вже стала випускницею Гавайського університету і готується стати наймолодшим інтерном. Талановита юна леді буквально розривається між навчанням, друзями та новою роботою, де Дугі має налагодити стосунки з дуже вимогливою начальницею, яка до того ж є матір’ю дівчини...
Серіал «Лікарка Дугі Камеалоха» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Лікарка Дугі Камеалоха онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Жень Шень
    #2 Жень Шень Троянці 28 листопада 2023 13:54
    Дуже легкий серіал, містами смішний, класній вайб літа та островів. Ідеально підходить для фону, я не могла дивитись, тільки поглядувала))
    0
  2. Ole
    #1 Ole Рутульці 10 грудня 2021 21:56
    Дуже легкий і іронічний підлітковий серіал. Дівчинка грає дуже класно. Користується вродженим шармом міміки на обличчі. Батькам, за сюжетом не хватає бути більше серйозними та правдивими, тоді її освіта медика набула більшої значності... і не хватає заплутаних діагнозів-викриттів.
    +1
Авторизація