Соломон Кейн
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
9 592
3
+2228

Опис Соломон Кейн

Симпатичний пригодницький бойовик з елементами містичного фентезі, знятий за мотивами циклу фантастично-пригодницьких оповідань та віршів американського письменника Роберта Говарда.
Події розгортаються у XVI столітті. Під час штурму фортеці в Північній Африці міжнародний авантюрист Соломон Кейн, лютий і кровожерливий англієць-пуританин, замість очікуваних скарбів зустрічає посланця диявола, що на віки вічні проклинає його душу. Збентежений перспективою вічного вогню, Соломон намагається відкупитися. Він віддає всі свої гроші церкви, селиться в монастирі і проводить життя в невпинних молитвах. Але настає день, коли настоятель видворяє Кейна з монастиря, бо таким вважає побажання небес. Поневіряючись Англією, колишній воїн приєднується до побожній родини, яка збирається почати нове життя в Америці. Але до Нового Світу їм не дістатися - околиці захопив злий чаклун і його банда. Соломону знову дістає свого меча...
Фільм «Соломон Кейн» (2009) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам екшн-фентезі.
Дивитися Соломон Кейн онлайн українською в HD
Open Matte
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Jaroslav
    #3 Jaroslav Троянці 30 жовтня 2022 13:38
    чому зависає фільм? Тупорилі долбойоби, що це за хуйня "користувацька сесія і чому вона закінчується"
    0
  2. Jaroslav
    #2 Jaroslav Троянці 30 жовтня 2022 11:41
    фільм класний, озвучка гімняна (дуже тихо)
    0
  3. Гість Igor
    #1 Гість Igor Рутульці 5 листопада 2021 21:53
    Вітаю. Шикарний фільм, вишуканий переклад і озвучка, якість та гра акторів доповнюють гарне враження та приємний перегляд.
    Релігійний сюжет християнської віри боротьби добра зі злом, легким дотиком другої ролі знахарки щодо єдності темряви і світла, наносить дрібні тріщинки в догмі благості Східної віри, а наслідки експортної догми, що непомірно важкою ціною втрат лягає на суспільство змушує задумуватися над доцільністю нехай і гарних, проте чужих догм, норм, релігій. Фінал - пробуджена воля суспільства, ціною величезних жертв адаптується до нових реалій чергових випробувань. А як щодо сьогоднішніх спокус пізнання нового, домінанти волі більшості ?
    0
Авторизація