Нічні щоденники
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
11 980
2
+717

Опис Нічні щоденники

Пригодницьке сімейне фентезі про юного любителя страшних історій, який сам потрапляє в моторошну пригоду у зачарованому світі. 

Головний герой - хлопчик з Брукліна на ім’я Алекс Мошер який обожнює страшні історії та вміє добре їх читати та розповідати. Але одного дня Алекс сам опиняється вплутаним у страшну історію. Він потрапляє в полон до відьми Натачі, яка вимагає аби Алекс щоночі писав для неї нову страшну історію. Якщо ж його казки будуть не страшними, відьма погрожує знищити хлопця. Він починає з тих історій які знає, але доки історії не закінчилися Алекс має вирішити як втекти з полону відьми...

Фільм «Нічні щоденники» (2021) доступний до перегляду онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Нічні щоденники онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Bulldog
    #2 Bulldog Троянці 14 грудня 2023 18:39
    Занадто швидка зав'язка, вже на другій з половиною хвилині розпочинається сюжет без зайвих затягувань, що можливо й добре. А в цілому досить-таки непоганий атмосферний сімейний фільм (віковий рейтинг 12+) про самоствердження та життєві цінності з затравкою на продовження. На шедевр не претендує, однак мені виявилося достатньо, слабких сторін майже немає. 9/10, вподобайка.
    0
  2. Dowbo
    #1 Dowbo Троянці 23 січня 2023 20:39
    Чергова нудна бздура для дітлохів.
    0
Авторизація